rainbow6 Nickli Üyeden Alıntı
Bunların hiç biri mazeret değil. Kendisi SAĞLIK bakanı, SAĞLIKÇI. Şu son olanlardan sonra hatta daha Ayasofya zamanı istifa etse idi, emin ol muhalifler dahil, herkes kucak açardı ve efsane olurdu bu adam. Ama olmadı. Tek adamın da etkisi var ama kendisi bir AKP'li
. Üstelik özel hastane zinciri olan birsi. Arka plandaki tarikatlaşma, bakanın yandaşlara, tarikatlara, hastanelerine çektiği kıyakları da unutmamak lazım. Yani tek adam kadar, kendi istikbali, keyfi içinde bunlara ses çıkarmıyor
.
Şimdi istifa etse, halkın yarısından çoğu iyi der. Ama zamanında istifa etse idi, halkın yarısından çoğu sahiplenirdi. Yani fetö metö yaftaları da tutmazdı, yapamazlardı. (bunun en iyi analizini tivit altına bakarak yapabiliriz. 6-7 ay önce 10 yorumun 8'i övgü iken, şimdi 10 yorumun 10 sövgü
)
Her şeyi geçtim. Yukarıdaki fotoğraf tam bir skandal. ŞU fotoğraftan sonra ağzı ile kuş tutsa faydasız artık.
Geçen bir yorum görmüştüm. AKP'nin gölgesinin değdiği her şeyden kaçacaksın diye. Müthiş bir tespitti
.
Sözünü ettiğim nokta buydu zaten,ilk etaptaki duyarlılığı ve zekası,virüse yaklaşımı ( dünyada ilk kez böylesi etkili olan bir virüs ) oldukça pozitifti ve birçok kesimin taktirini kazanmıştı.Benim değerlendirmem de senin dediğin gibi ilk etaptaki durumu ile ilgiliydi.
Bir yönetici olarak edindiğim tecrübelerden şunu söylerim hep,nasıl bir yapıya sahip olursan ol,bulunduğun konumun adamı olmaktan kendini alamazsın.Bakan da böyle,siyasetin,partinin içerisindeysen onların şeklini mutlaka alırsın.
O değilde yukarıdaki resimden anlamanız gereken çok önemli bir husus var,RTE aşı olduktan sonra cuma namazları,kongreler,cenazeler vs dahil hep kalabalıkta.O Çin aşısını gözünüz kapalı olun derim ((((:
- “Vatan savunmasında gereğinden fazla merhamet, vatana ihanettir . . .”
Mustafa Kemal Atatürk
To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.