Jön TüRk Nickli Üyeden Alıntı
Sözünü ettiğim nokta buydu zaten,ilk etaptaki duyarlılığı ve zekası,virüse yaklaşımı ( dünyada ilk kez böylesi etkili olan bir virüs ) oldukça pozitifti ve birçok kesimin taktirini kazanmıştı.Benim değerlendirmem de senin dediğin gibi ilk etaptaki durumu ile ilgiliydi.

Bir yönetici olarak edindiğim tecrübelerden şunu söylerim hep,nasıl bir yapıya sahip olursan ol,bulunduğun konumun adamı olmaktan kendini alamazsın.Bakan da böyle,siyasetin,partinin içerisindeysen onların şeklini mutlaka alırsın.

O değilde yukarıdaki resimden anlamanız gereken çok önemli bir husus var,RTE aşı olduktan sonra cuma namazları,kongreler,cenazeler vs dahil hep kalabalıkta.O Çin aşısını gözünüz kapalı olun derim ((((:
RTE'nin Çin aşısı olduğuna inanmıyorum . Türkiye dışında, Endonezya gibi ülkelerin aldığı aşıyı olmaz o. Alman aşısı olmuştur ki, zaten bunun ifadeleri de dolaşıyordu.

Kaldı ki aşı olmadan önce 1 ay ekranda görünmeyen, görününce 2 km öteden halkı selamlayan birisi vardı. Şimdi ise . Hangi aşıyı olduğunu bulmak lazım . (aşı olayında da 6 ay bağışıklık, yüzde 60-70 koruma söylemleri var. bence RTE gibileri ayda bir aşı oluyor. yani politikacılar)

Ben de yöneticilik yaptım. Kimi zaman üst yönetimin politikasına uymak zorunda kalıyorsun. Ama insiyatif kullanıp, hoşuna gitmeyen şeyleri de törpülüyebiliyorsun. Mesela en son iş yerim franchise idi. Patronlar aldığım nefese, vereceğim siparişe, personele diyeceğime kadar karışırdı. Sonra ee yeter deyip, istifa etmiştim . Üstelik o an bir dünya borcum olmasına rağmen .