Nedeni; Erdoğan'dan Kongreye Katılanlara Teşekkür: 'Salgına Rağmen Salonları Tıklım Tıklım Doldurdunuz'

Aslında söylenecek çok şey var ama onu bile söyletmiyorlar. Tuşa bastığımız an, kapımızın zilinin çalması olası!!.

++

Jön TüRk Nickli Üyeden Alıntı
Yüksek.
Ancak bu normalleşmenin etkisi değil henüz.
Çok ilginç bir not aktaracağım,gün boyu Avm'de cafeleri gözlemledim.Gözlerinize inanamazsınız,insanlar sanki bu günü bekliyormuş.Cafelerin önünde kuyruklar,firmalar %50 almaya çalıştığı için...Tüm markalar tıklım tıklımdı.

15 güne seyredin neler olacak.
Bugün bununla ilgili bir konu açacaktım ama vazgeçtim. Normalleşen illerde kafelere ve restoranlara hücum eden akılsızlar sürüsünün bir çok haberi vardı.

Gerçekten inanılmaz. Hükümeti ayrı, halkı ayrı bir kafada. Bu zihniyet ile tüm dünyada bu virüs biter, bizde asla bitmez. Dünkü konuda yazdım. Geçen senede böyle oldu patladık. Bu sefer ekstra olarak mutasyon var, önümüz ramazan. Eyvah ki ne eyvah. (iktidar salınca, insanlarda saldı. ramazadan insanlar iftira gidip gelecektir kesin. önümüzdeki aylar hiçte iyi olmayacak gibi duruyor)

Valla şunu yapanlara gram saygı duymuyorum. Benim tek özlediğim iskender . Diğer bir çok şeyi evde yapmaya başladık ama iskenderi ne yaparsan yap olmuyor . Ama yine de gitmem. (paket demeyin. olmuyor iskender de)