rainbow6 Açık Profil bilgileri rainbow6 nickli üyeye özel mesaj gönderin rainbow6 nickli üyeye ait bütün mesajları arattır Binbaşı Üyelik tarihi: 19 August 2019 Nereden: Andromeda Mesajlar: 3.061 Konular: 663 Cinsiyet:Bay Seslenenler: 188 Mesaj(lar) Etiketleyenler: 63 Konu(lar) Alınan Beğeni: 1273 Verilen Beğeni: 867 Nereden: Andromeda İlişki Durumu: Yok Burç: Boga Takım: Fenerbahce Rep Gücü: 49 Cevap: ForumDenizi Sohbet Odası 07 March 2021 # 11 Brisingr Nickli Üyeden Alıntı Hepimiz bu yola adayacağız kendimizii Şişe biriktiriyorum düşün yani Bu arada duyduğum kadarıyla rakı yapımı aşırı kolaymış Eskiden Migros'ta bile etil alkol satılırdı. Millet anason falan derken, mis gibi rakı yapardı. Şimdi el altından almak bile zor. Şaka gibi valla. Gerçi bi eleman buldum, 1 lt 50 tl ama insan güvenemiyor. Zira sahtesi de çok. Fermantasyon olarak da biraz zor. Zordan ziyade ekipman lazım. Yani şarap gibi düşün. Onu kova/damacanaya koyup, 2 hafta sonra tencerede kaynatıp, tertibat ile damıttığını düşün . Bira işine girdim. Yakında şarap işine de girerim. Rakı içinde tertibat alırsam, dalarım. Gerçi fermente içki de sorun olmaz ama etil işi sıkıntı diyorlar. Zira ilk damıtılan metanol gibi olabiliyormuş. Gerçi bu kadar insan yapıp, sorun yaşamadı ise bizde yaşamayız . Yalnız maliyet kısmını geçtim, bi süre sonra zevkli bir işe dönüşüyor . ++ Şişe olayını sorma . Tekelden 50 şişe aldım. Taşıması ayrı dert idi. Temizlemesi ayrı. İlk temizleme cidden külfet. PBW diye bi şeyle temizliyorsun. Fırçala, durula vs. 2 saatimi aldı. "Ne zaman ki en sevdikleriniz yanıltır sizi, ne zaman ki birer birer düşürür herkes maskesini , ne zaman ki yalnızlıktaki o muhteşem gücü keşfedersiniz ,işte o zaman başlarsınız gerçekten yaşamaya." charles bukowski Cevap Yaz