Konu
:
Kadın Şiddetleri
Tekil Mesaj gösterimi
Brisingr
Açık Profil bilgileri
Brisingr nickli üyeye özel mesaj gönderin
Brisingr nickli üyeye ait bütün mesajları arattır
Albay
Konular:
23
Seslenenler:
117
Mesaj(lar)
Etiketleyenler:
22
Konu(lar)
Alınan Beğeni:
556
Verilen Beğeni:
225
Burç:
Terazi
Takım:
Turkiye
Rep Gücü
:
24
Cevap: Kadın Şiddetleri
07 March 2021
# 5
Yazıya hem katılıyorum hem katılmıyorum
Katılmadığım yer ilk paragraf, o video olmasaydı o adam için şuan belki de hiçbir şey yapılmayacaktı. Günümüzde sosyal medya gücü diye bir oluşum var. Ne kadar etkili diye bakarsak milletin gazını alacak kadar tabii ki. Ama umarım adam sürüm sürüm sürünür, bunu yapan herkes en kötü cezayı çeker.
İlk paragraf dışında her kelime doğru hatta eksiği var fazlası yok. Eğitim şart buradaki eğitim insan olma eğitimi tabii ki. Beynindeki canavarı var etmeden yok edebilme yetisi kazanmalı insanoğlu. Kediye, köpeğe, insana işkence eden, tecavüz eden bu hasta ruhları toplumdan elimine edip, bu yaratıkları yetiştiren anneleri de elimine etmek gerekiyor. Hatta biraz daha ileri giderek anne baba olmak için belli şartlar ve kriterler olmalı herkes doğurup doğurup nasıl olsa büyüyecek gözüyle bakmamalı bu türe. Çünkü bu şekilde olanlar işte bugün bu kadını dövdü, dün kızının çığlıkları yanında kadının boğazını kesti, önceki gün köpeği ağaca bağlayıp tecavüz edip öldürdü, başka gün kedinin bağırsaklarını deşip videosunu paylaştı... Bunlar o kadar çok ki. Artık bu insan türünden olduğum için utanıyorum.
Kabul edilemez şeyler görüyoruz ve yarın bizim başımıza gelmeyeceğinin garantisi yok.
Hepimize çok yazık.
Canım kendim
Cevap Yaz