Sosyal medyada bu kadar tepki ile karşılanmasa, şu an serbest kalacaktı o yaratık. Nitekim 8-9 kere şikayet edilmiş ve takan olmamış. Ama gidip "RTE'ye laf etti" desen, @Lawrance 'ın dediği gibi şafak operasyonu ile evinden alırlardı adamı!!.

Olayın direk siyaset ile ilgisi var yani. Zaten toplum iktidar ile, iktidar da toplum ile doğru orantılı şekilde evrilir. Ekranlara çıkıp onu bunu ötekileştiren, TV dizilerinde Eşkiya bilnem ne gibi, Çukur gibi şiddet dolu leş dizilerin olması ve kadına şiddetin dizilerde gırla gidiyor olması bunun önünü açan etmenlerden bir kaçı. Ama neyse ki, içki sahneleri sansürlü ve yok!!.

Yahu kadını geçtim, bir erkek olarak ben bile korkuyorum artık. Birisine yan baksam, anında hayatım kayabilir ve bunu yapan elini kolunu sallaya sallaya gezebilir. Zira 18 yılda ülke buna alıştırıldı. Eğer ki bu olaylarda sert cezalar verilse idi, kimsenin maçası yemezdi bunu yapmaya.

Ya düşünün; burada iktidar adına eleştiri yapmaya korkuyoruz artık. Çünkü ışık hızı ile sabah kapımızın çalmasından korkuyoruz. Ama gidip birisi kadını/erkeği öldürüne kadar dövmekten korkmuyor. Çünkü yanına kar kalacağını biliyor!!. Yazık cidden.

Ayrıca kişinin sosyal medya hesabına bakınca insan şaşırmıyor. Her daim olduğu gibi yine malum bir siyasi oluşumla bağlantıları var şahsın!!. Sosyal medyada bu kadar yayılmasa idi, muhtemel olarak serbest kalacaktı. Daha da rezil olanı ne biliyor musunuz; bu adamı yakalarken hırpalamışlar ve bu utanmaz "onlardan şikayetçi olacağım" demiş. Düşünün aldığı cesarete bakın. Serbest kalsa, alayını evinden tek tek aldırırdı herhalde!!.