Bahtiyar Nickli Üyeden Alıntı
Abimin kayinpederi raki yapiyor bogma. Ama satmak icin degil. Adamin bir zevki var kesinlikle et yemeden uyumaz. Her aksam 2-3 şiş bile olsa mangal yakip pisirecek. Yanina da 4-5 duble atacak illa. Ben uzun zamandir gitmiyorum onlara. Ne zaman gitsem zorla icirip zil zurna sarhos oluyoruz.

Ben cocukken dedem agzima damlatirmis rakiyi surekli. Dogustan kafam guzel benim. Bogma icmeyen raki ictim demesin zaten. Raki dedigin o girtlagi yakacak.

Pandemi oncesiydi. Hatta ickiyi/muptezelligi birakmama vesile olmustu bu olay. Sanki yeminliymisim gibi 2,5 litre raki alip icmeye baslamistim. Sabahin 5 i baslamistim icmeye. Saatlerce sisenin yarisi olana kadar ictim. Tabi kafa nasil guzel oldu. Bir baktim saat 11 falan ekmek arasi bir seyler yiyip gomdum kafayi uyudum. Saat sanirim 16:00 gibiydi uyandim. Ilk isim meze falan hazirlamak oldu. Sac sakal birbirine girmis darmaduman halde oturup tekrar devam ettim. Gece 1 e kadar bitti gibi bir seydi. Dedim cila olsun 2 tane kirmizi turborg gomdum. Tabi ben ara ara gidip geliyordum. Kalbim duracak gibi olurdu. Ama nasil kendimi vermissem alkole her seyi salmistim adeta. Saat gece 3 falan. Duramaz hale geldim. Uyuyamiyorum da sizsam belki uyanmayacam. Hani o an aklima gelen tek sey buydu. Son uyku olacakti sanki. Annem abime haber verdi, ortalik karisti. Ayakta duramiyordum. Bir actim gozlerimi hastanedeyim. Birkac dakika sonra doktor geldi. Sen bela misin kardesim? Ne zaman nobetim olsa karsima cikiyorsun bu kacinci dedi. Oleceksin icme artik dedi. Tabi o son oldu. 1 yildan fazla oldu ama ben daha hâlâ yeni yeni kendime gelmeye basladim.

Alkol almiyorum artik eskisi gibi. Kendimi caya verdim. Ara sira is cikisi yorgunluk uzerine 1-2 bira iciyorum onun disinda no raki. Ama o doktora helal olsun defalarca karsisina ciktim adam hep iyimserdi. Kendimi toparlamaya basladigim zaman nobet gununu ogrenip baklava goturmustum acil servise ahaha.

Ne gunlerdi beee.. @Regex ne zaman arasa hep kafam guzeldi. Artik degil. Kanka la sen de az cekmedin kahrimi ha.
Anlatımına göre sen intihar etmişsin baba içmemişsin bilet almaya çalışıyormuşsun derdin ne geçmiş olsun