rainbow6 Nickli Üyeden Alıntı

Oo, bi de bana sünger derlerdi. Sen resmen İçki Tanrısı olmuşsun . Rakı şişesi tasarımlı bir evde yaşayıp, etrafında tavaf eden müritlerin olabilirmiş ahaha.

Ben de eskiden çok içerdim. Pek tabii ucuz olması, genç olmanın etkisi de vardı. 35'lik votka üzerine 2 bira gömer dururduk. Sonra paralar suyunu çekince ekstra biralara dönmüştük .

Hatta bi antidepresan kullanmıştım. 1-2 ay bile değil. O zamanda gömerdim deli gibi. Pek tabii siz evde deneyin bunu .

Mesela içerken başım ağırırsa, hap içerim, ağrı kesici. Annem vs. abim "akşam 8 gibi içecekler, sabah 10 gibi hap içtim, içmeyelim" derler. Onlar öyle deyince "ne diyor lan bunlar" deyip, garip garip bakardım ahaha.

Ayrıca doktora baklava götürmen güzel bir olaymış. Hep derimi içen adamdan zarar gelmez, zarif adamdır diye .

Boğmaya gelince. Ev küçük olmasa, yapmayı deneyeceğim ama maalesef el vermiyor imkanlar. Akrabalar yapardı ama pandemi girdi araya. Valla satan bulsam, taze beyin görmüş zombi gibi atlayacağım .

Benimde eniştem yapıyor. Baya da sağlam yapıyor. Alkol derecesi de nispeten yüksek. Onlarda 14 gün kalmıştım. Valla her gün boğma içmiştik su gibi. Eve gelince 1 ay içmemiştim .

Ulan canım çekti . De, geç oldu. Yarın bira yuvarlarım artık .

Iste insanin adi cikacagina cani ciksin derler ya. Biraktigima inanmayanlar var cogunlukla.

Haci usulu ile icilecekse guzel ickidir. Bogmanin siniri 5, tekel 7 dubledir. Ben bokunu cikariyordum acikcasi. Icmemek en iyisi dedim biraktim yol yakinken. Hani artik ciger tarafindan agrim olmaya baslamisti.

Bira hammalliktir ama is cikisi o yorgunluk ustune ilac gibi geliyor anlatamam yani.

Burada marketler de bile tezgah alti satiyorlar. Satmayani dovuyorlar ahaha.