Cogunlukla insanlar tanimiyor sanirim. Bana mi oyle geldi bilemedim. Neyse.

@eLfida;

Zamaninda benim icin cok degerli biriydi. Ben onu alip ozel bir yere koymustum. Anlayamadi veya ben mi hissettiremedim bilemiyorum. Simdi sacma sapan dusuncelere girmesini istemem kimsenin. Hani olur ya sohbeti sizi acar. Hani konussa sababa kadar dinlerim dediginiz birileri vardir illa ki. O da oyleydi. Kaldi ki ben oldukca secici biriyim. Kolay kolay kimseyi hayatima almayip aklinizin alamayacagi kadar basit bir sekilde hayatimdan insan harcayan biriyim. Bunu yaparken de zerre pismanlik duymuyorum. Zamaninda yasadigim seyler beni bu hale getirdi diyebilirim. Neyse; benim hayatima ters dusecegini bile bile bir hata yapti ve ben dusunmeden sildim. Bunu cok rahat yapan biriyim. O an'a kadar olan degerini, paylastiklarimizi vs hic dusunmeden. Baskasi olsa gulup gecerdi sanirim. Ama baskasi olsaydi. Ona gore de eminim ki "gul gec ne olacak ciddi bir olay degildi" dusuncesini tasir uzerinde. Cunku cok iyi taniyorum. Zamanla samimiyetsiz gelir bana, benimle ilgili bir durumdur bu. sicakken belki oluru vardi bazi seylerin. Artik pek yok gibi duruyor.

O cit kirildim biridir. Cok cabuk uzulur. Hemen guvenir, inanir. Saf ama iyi niyetinden oldugunu dusunuyorum. Farkli seyler ogrenmeyi sever. Hele ki biraz gaz vermeniz yeterlidir. Gazla da calisabilen bir varliktir. Hevesi vardi panel uzerinden bir seyler ogrenmeye, ben de zamanim yettigince bir seyler ogretmeye calistim. Basarabilmissem ne mutlu bana ki bildigim seyleri insanlara ogretmeyi severim. Bunu zevkle yapip, sabrimin siniri yoktur.

Citi piti bir sey, uflesem yikilir yani. Ayni duygulari gibi. Taniyacaginiza pisman ettirmeyecek biri oldugunu aramiz bozukken bile durustce soyleyebilirim.