Regex Nickli Üyeden Alıntı
Son dakika haberi, flash flash! Kendisine görücü geldiği için yakın bir dönem içerisinde artık bekârlığa veda edenler kervanına katılır, biz de bir ponçiği daha evlilik kurumuna uğurlamış oluruz.

Şaka bir yana; @eLfida ile geçtiğimiz yıl içerisinde aynı platformda üst yönetimde görev aldık. Ben ve @Bahtiyar teknik sorumluyken kendisi de genel sorumluluğu yürütüyordu. Bence onun yönetimi gayet başarılıydı. Uzun yıllar boyunca üst yöneticilik deneyimi olmamasına rağmen çok iyi götürdü diyebilirim. Kendi deyişiyle de ponçiktir falan ama akıl ve mantık düsturuyla hareket edip, kararlarında analitik düşünce yetisiyle yol almayı da iyi bilir. Bu yalnızca yöneticiliği için değil, hayatı için de uyguladığı bir yöntem bence. Boşuna demiyoruz, denge iyidir.

Bu kadar kişilik analizi kasmak yettiğine göre yorumuma geçeyim. Bu ortamlarda diğer dostlarıma nazaran daha yeni tanımış olsam da vazgeçmeyeceğim dostlarımdan biridir Ela. Kendisine karşı yapılmış herhangi bir yanlışa ya da haksızlığa direkt müdahil olabilirim. Sanaldan bahsetmiyorum, ne demek istediğimi zaten anlamıştır.

Seviliyorsun ponçik. ^^
Veeee gelelim onguncuğum sanaaa yahu niye ifşalıyorsun belki birilerine yürüdüm PM'den sjxnsjxnsjx
Şaka tabiki.. Nişan fotoğraflarımı tüm forumda paylaşırım ben ;d (görmemişin nişanı olmuş desinlerdi )

Evet üst yönetimde beraber görev almıştık. Başlarda sana pek ısınamadım çünkü gerektiği yerde yazar, cevap hakkını kullanır giderdin. Sormaya bile çekinirim doğrusu o sıra destek veren @Bahtiyar olmuştu. Cağnım baho! ;d ama sonra tabi seninle tanışınca bahodan hiç bir farkın olmadığını, aynı sıcak kanlılık ve samimiyet oluştuğunu farkettim. İyiki beraber görev aldık. İyiki..

"Bu ortamlarda diğer dostlarıma nazaran daha yeni tanımış olsam da vazgeçmeyeceğim dostlarımdan biridir Ela. Kendisine karşı yapılmış herhangi bir yanlışa ya da haksızlığa direkt müdahil olabilirim. Sanaldan bahsetmiyorum, ne demek istediğimi zaten anlamıştır. "
İşte bunu herkes anlayamaz Ongun. Buradaki yazıların samimiyetini, derinliğini, kısa sürede uzun soluklu dostluğumuzu ben taaa kalbimden hissettim.

Not; sende iyi ki varsın iyi ki tanıştık. Ve iyiki dostumsun