Charismax Nickli Üyeden Alıntı
biz tek çocukların babaanne elinden büyüme durumu hepmi aynı ya bende aynen öyle liseye kadar ankarada okudum zaten babaanne yanında .. ya ben sana şunu samimi olarak söylüyim neslihanda onaylıycaktır bunu .. evlilik biz iki deli için kurgulanmış bişey değildi yani hayatımızda yoktu.. hatta ben derdimki 35'e kadar free aga ne dert alıcam v.s .. ya inan o iş öyle olmuyor knight online'daki pirest mıydı şu healcı gajı heh onun gibi birisi karşına çıkıyor .. aklında evlilik yok bir çay bişi oluyor o anda aklına yerleşiyor çok değişik bir an'o ne anlatımı vardır ne tarifi.. bunu ben hissederek anlıyorum aynı şekilde anlatanlarda var yani .. nasihat falan degil mucize gibi oluyor abi.. görürsün genelde senin gibi düşünenlerde bu çok yaşanıyor haha inşaallah bir gün duyarız
Aga mucizevi şeyleri severim ben ya, hayatımın merkezine romantizmi koymasam da bazen mantık süzgecini çiğnemediği sürece duygusal kararlar alabiliyorum. Ancak soyumu sürdürmek ya da üst soyumu memnun etmek için evlenip, çoluk çocuğa karışmak ters geliyor. Bir zorunluluk, bir gereklilik, bir önceden planlanmış olanı yaşamak için evlenmek? Saçma. Dediğin gibi olursa yardırabiliriz elbette. Büyük konuşmuyorum hiçbir şekilde.

Serdar Ortaç (sevmem) Ft. Hande Yener (onu da sevmem) - İki deli, bir araya gelmemeliydik deyip konuyu kapatıyorum. ^^