Şimdi kadınların tarafından düşündüğün için sinir oluyorsan ya erkeklerin tarafı ? Şöyle özetleyelim, Bu topraklarda "hasta zihniyetleri" kenara bırakırsak, erkeklere "mert adam" denir. Bir erkek kadını kalbinin ortasına koyar canı gibi taşır. Sizin istediğiniz gibi süslü püslü lafları edemez belki ayıptır. Belki bir kadının elini kızarmadan, utanmadan tutamaz. Belki canı sıkıldığı zaman, usandığı zaman baskılardan akmaz göz yaşları. Yine de bir "gülümseme" için kendince çalışır. Erkek adam kadınını sahiplenir bu topraklarda. Yeri gelir kendi gözünden bile sakınır. Şimdi bu tarafa kadar olan kısım eskiden beri süre gelen zihniyet. Bundan sonra olan kısım ise artık sosyal etkileşimin arttığı ve daha çok batıya dönük bir zamanın başladığı kısımdır. Haliyle erkekler içinde bir kimlik bunalımı ve "kanında" olan bu duyguların karmaşası var. Ne kadar "Modern" olsak (da) bazı şeyler insanın kanında var Bir "yarın" senden nefret edip sana git derken, gururunu ayaklarının altına alamıyorsun. Ayna grubunun bir şarkısı var : Bakarken ardından gitme kal diyemedim... Diyemedim, diyemedim, diyemedim, diyemedim "Gururum" engel oldu gitme kal diyemedim.