extremist Nickli Üyeden Alıntı
Aşkta gurur olmaz ki. Olursa zaten bir tık daha yakınsındır onu kaybetmeye.

Ben hala, aynı kültürde yaşamış insanların sadece cinsiyetlerin farkı nedeniyle böyle ayrımda olmasını kabullenemiyorum.

Bu konular feminist damarımı uyandırıyor. -_-
Bence buradaki erkeklere ve sevgilerine ciddi anlamda haksızlık ediyorsunuz.

Daha batı kesimlerde aşk, sevgi gibi olgular buralardan daha farklı şekillerde algılanıyor (bizzat kendi şahsi yaşanmış tecrübem). Senden başka birinin sevdiğin insanın boynuna sarılmasına tahammül edemezken, o insanın birden çok bayan arkadaşı ile dışarı çıkması, gezmesi, eğlenmesi ve seni istediği zaman haberdar etmesi ya da buna gerek duymamasına "herhalde" katlanamazsın. İlişkiler o kadar dejenere olmuş ki neredeyse eşinin, kız ve ya erkek arkadaşının hayatına müdahil olamıyorsun. Özgürlük adı altında yine bizim kaldıramayacağımız (ne erkek ne de kadın) davranışlar gösteriyorlar. Soruyorum : ayrım olmadan böyle bir şeyi mi tercih edersin ? Tabi ki hayır... (üstü kapalı ve basit anlatmak zorundayım maalesef forum kuralları )

Bizim insanımız güzel insandır, sevdikleri zaman güzel severler. Elbette herkesin bir kusuru vardır. Bazı kusurları da görmezden gelmek gerek diye düşünüyorum. Çünkü bayanlarımız da "çokta kusursuz" değil öyle değil mi ?