Zeze Açık Profil bilgileri Zeze nickli üyeye ait bütün mesajları arattır Yarbay Üyelik tarihi: 29 January 2020 Mesajlar: 21.125 Konular: 7356 Cinsiyet:Bayan Seslenenler: 627 Mesaj(lar) Etiketleyenler: 37 Konu(lar) Alınan Beğeni: 5 Verilen Beğeni: 0 İlişki Durumu: ∞ Burç: Balik Takım: Galatasaray Rep Gücü: 70 Cevap: ForumDenizi | Şiir Denizi 01 April 2021 # 1 DENİZ MUSİKİSİ Ey! Üzerinde yıllar vadedilmiş Mavilikler ortasındaki ada Bu sonbahar günü ruhumda geniş Ve karanlık hatıran canlanmada Bu ürkek, sakin sonbahar akşamı Denizlere doğru taşıyor ruhum Denizler doldurmuş bütün dünyamı Sana denizlerden sesleniyorum Ben denizlere aşinayım artık Yabancım değil deniz musikisi İlk aşk kadar temiz bu aşinalık Deniz sevgililerin en iyisi Deniz insanlarının hepsi cömert Denizler, denizler doldurdu beni Denizler mavi, denizler lacivert Deniz insanlarının gönlü gani. Denizlerin beyaz gemileri var Dağlar misali heybetli küpeşte Işıkla nurla yoğrulmuş dalgalar Deniz insanları yanmış güneşte Anlıyorum köpüklerin dilinden Onlar ki sonsuzluğa gönül vermiş Martılar bir kıtanın sahilinden Bambaşka bir kıtaya kanat germiş Dalgalar... Dalgalar... Dağlardan yüce Bulutlardan beyaz ve hür dalgalar Benim avare ve mahzun gönlümce Zamanla beraber yürür dalgalar Her saat benimle beraber deniz Keskin poyrazları içime dolar Söyleyin, söyleyin neredesiniz İyi yürekli tayfalar, muçolar Sana geliyorum deniz beni sar İçimde mesafelerin korkusu Renkten besteler, köpükten çalgılar Ey emsalsiz musiki! Ey tuzlu su Gönlüm maviliğin sonsuzluğunda Düşüncem deniz kenarına gider Gemiler görürüm deniz ufkunda Yelkenleri alev alev gemiler Ey neşeli ve bahtiyar tayfalar Deniz şarkıları söyleyin bana Kapansın şu hasret dolu sayfalar Gidelim bir limandan bir limana Rüyalar gibi deniz yolculuğu Güneşle beraber çıkılır yola Bir türkü tutturur deniz çocuğu "Heyamola, dalgalar heyamola..." Her akşam düşsün gözbebeklerime Masmavi denizlerin aydınlığı Dövmeler işletip bileklerime Söyleyeceğim bu mavi şarkıyı Bütün şehirleriniz sizin olsun Ben aşığım dalgaların sesine Tapınırcasına, ölürcesine İçimde ne varsa denizin olsun Ümit Yaşar OĞUZCAN Yüreğinizi güzelleştirin. Çünkü bir ömür sizinle... To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts. Cevap Yaz