rainbow6 Açık Profil bilgileri rainbow6 nickli üyeye özel mesaj gönderin rainbow6 nickli üyeye ait bütün mesajları arattır Binbaşı Üyelik tarihi: 19 August 2019 Nereden: Andromeda Mesajlar: 3.061 Konular: 663 Cinsiyet:Bay Seslenenler: 188 Mesaj(lar) Etiketleyenler: 63 Konu(lar) Alınan Beğeni: 1273 Verilen Beğeni: 867 Nereden: Andromeda İlişki Durumu: Yok Burç: Boga Takım: Fenerbahce Rep Gücü: 49 Cevap: ForumDenizi Sohbet Odası 01 April 2021 # 11 Regex Nickli Üyeden Alıntı Hep Zeki Müren taklidi yapıp paylaştım diye oldu bunlar. O değil de bugün ben de fena gribim. COVID-19 olduğumdan neredeyse emindim, PCR testi yaptırdım; negatif çıktı. Sonbaharda da böyle olmuştu. İkidir direkten dönüyorum ama gidişat iyi değil. Bu virüs alayımızı paranoyak ettik. Burun aksan, baş ağırsa, ateş çıksa hemen 3.5 atıyoruz . Aslında iyi bir şey. Virüs yok diyen davarlardan bin kat iyi bu paranoya . ++ Sen bi de geçen tek maske ile duruşmalara akıyorum diyordum. Akmaya devam et . (çift maske iyi bence, bir daha düşün, işin şakası bi yana) Dizzy Nickli Üyeden Alıntı Tam bir orta çağ ülkesi olduk. Ortaçağa hakaret etmeyelim lütfen. istirham ederim . "Ne zaman ki en sevdikleriniz yanıltır sizi, ne zaman ki birer birer düşürür herkes maskesini , ne zaman ki yalnızlıktaki o muhteşem gücü keşfedersiniz ,işte o zaman başlarsınız gerçekten yaşamaya." charles bukowski Cevap Yaz