Regex Nickli Üyeden Alıntı
Çevrimiçi kullanıcı sayısına bakarsan inceyi görürsün. Bizim dodisçinin yine canı sıkıldı sanırım. Ama onun bıraktığı zamandan sonra CloudFlare dışında da ek güvenlik tedbirleri alındı. Sadece Linux hostingde bile koruma var, isterse iletişimden mail atsın CF'i pasife alayım. Bir de öyle denesin? Lan dodisçi kimsecikler kalmayınca kadın adlarıyla iki tane admin üyeliği açıp her yeni üye olana hoş geldin konusu açarak mı tutturacan orayı? Yazııııkkk ^^
@Bahtiyar kanka, cılız bi' dodis geldi. Bir şeyler söylemek ister misin?
Ne bekliyorsun cocuk Hoic kullaniyor kanka.
Kac defa rezil kepaze ettik hâlâ akillanmadi bunlar. Insanin dusunebilmesi icin once bir beyine ihtiyaci var ama yok bunda. Bir de bunun finosu var. En cok ona guluyorum. Sahibi ne derse yapmaya calisiyor.(yapamadi)
Arkadas bir buyuyun artik. Bir salin artik su ddos mubabbetini. Ama hata ben de zamaninda elimde delil varken konu acip ifsa etmedim. Onun pismanligini yasiyorum sadece. Adamlari forumlarda gezdire gezdire rezil ettik. Kiymetimizi bilsinler.
Kalbi yorgun olanın dili keskin olurmuş.
Ya kalbi yorgunun yanında olmayacaksın ya da yanında olduğunun kalbini yormayacaksın
To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.