Regex Nickli Üyeden Alıntı
Artık onun devri geçti, büyüse de adam olmaz bu. Ama etki de etmiyor. Forumun barındığı hosting firmasında 5 aydır falan dahili DDoS koruması var. Agresif bağlantı anında direkt demin bahsettiğin bot verification'a alıyor. Bu embesil sistemine onu aşacak algoritmayı yazamaz, o kadar NodeJS bilgisi yok. Hadi aşsa CloudFlare'in ince ayarları panelde hazır, girip aktifleştirmem yeterli. Forum hâlâ CloudFlare arkasında çalışıyor. İmkansız ama ikisini de geçse yazılım tarafında yine ek manuel korumalar var. (rgxsecure giriş sayfası vs.)

@Charismax ile aynı hosting firmasıyla çalışıyoruz. En son Fatih CF'i komple kapatmıştı, hadi gel demişti. Bu ezik yine bot verification'ı geçemedi. Başaramayınca da bıraktı. Şimdi bu akşam canı sıkıldı yine sanırım ya da belki koruma yoktur ümidiyle denedi, yine hüsran. Kısacası artık forumu anlık olarak yavaşlatamaz bile.
Cf komple kaldırdım.. hosting ek tedbirleri geritirince birde infinty kurulumunu tam kapsamlı yaptılar.. ddos defteri kapandı artık... diğer metotları denemesi lazım.. oda anlık yakalarsa ( tedbir falanda almadım ) an itibari ile çözüm buluruz.. acayip ihtiyaçım var saldırıya bak 3 gün önce bana gelen saldırı totali bu Ziyaretçi Rekoru: 17798 ,aktif 1 Apr 2021 hissetmemiştik bile .. arka olanda ise 544554 tarzında saçma bir rakam vardı.. normalde kapasitemin üstünde siteyi kitlemesi gerekiyordu.. ama yok kitlenmedi.. bu birazda hostingle alakalı tabi..