Bahtiyar Nickli Üyeden Alıntı
Ne bekliyorsun cocuk Hoic kullaniyor kanka.

Kac defa rezil kepaze ettik hâlâ akillanmadi bunlar. Insanin dusunebilmesi icin once bir beyine ihtiyaci var ama yok bunda. Bir de bunun finosu var. En cok ona guluyorum. Sahibi ne derse yapmaya calisiyor.(yapamadi)

Arkadas bir buyuyun artik. Bir salin artik su ddos mubabbetini. Ama hata ben de zamaninda elimde delil varken konu acip ifsa etmedim. Onun pismanligini yasiyorum sadece. Adamlari forumlarda gezdire gezdire rezil ettik. Kiymetimizi bilsinler.
ben adama ev adresimi telefonumu attım yüzlerce kişinin içinde.. adam dönmedi gelmedi... birde beni senelerce tanıdığını ifade etmiş bir yerlerde.. ya kusura bakmayın yolda görsem adam saymayacağım adamlar burada dikkat çekmeye çalışıyor :S bence konusunu yapıp anmamak lazım.. şeytanlar anıldığından halay çekermiş.. buda izleyip izleyip diyordur o misal.. .. bakın beni konuşuyorlar benden öddeleri kopuyor falan diyordur bence yaşlı bunaklar gibi.. ayriyetten yeni açılan yarı webmaster sitesinede bunlar saldırdı.. sahibide tanıdığm.. sormuş birde sen mi yaptın diye bana onu söyledi abi dedim abi sorunca söyleyecekmi.. vur kafasına al ekmeğini dedim.. ( sitelerinin root girişleri aslında bu abide var ) haberleri yok