ave maria Nickli Üyeden Alıntı
Avukatlık mesleği hukuk devletinin olmazsa olmazıdır, bağımsızdır ve üstlendiği dosyalarla asla özdeşleştirilmemelidir. Savunma hakkı kutsaldır, batırılamaz/bastırılmamalı, susturulamaz/susturulmamalı, dizginlenemez/dizginlenmemelidir...
Biliyorum yaşamak güç, kolay değil eğrilmemek, sapmamak, satılmamak. Kolay değil canlarım, dik tutmak kolay değil şu güzel başı. -demiş Hasan Hüseyin Korkmazgil ve bu sözlerin ışığında Sevgili Regex' in şahsında tüm avukatların bu özel gününü kutluyorum. Başarı hep sizinle olsun adminim..

yeni çağda çok şey değişecek olabilir. ancak avukat olmanın getirdiği, doğru-yanlış-iyi-kötü-geçmiş-şimdi-gerçek-yalan-adil-eşit gibi kadim ikilemlerin gündelik hayatimizin parcası olması asla değişmeyecek.

Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK önnderliğinde, milli değerleri özümseyebilecek, çağdaşlık çabasını her alanda sürdüren milliyetçi, demokratik, laik, sosyal bir hukuk devleti olmasında etkin görev üstlenen tüm avukatlara selam olsun.

ve yine sevgili regex' in nezdinde, daima adaleti, hakkı ve hukuku gözeten, kimseye boyun eğmeden, mesleğin onuruna yakısır sekilde, ilkelerinden vazgeçmeyen, gururla mücadele etmekten yorulmayan tüm avukatların günü kutlu olsun.