Regex Nickli Üyeden Alıntı
En kullanışlısı demek biraz abartı olabilir, MyBB için de efsane responsive tema çalışmaları yapıldı. Şu an vBulletin 3 için mümkün olmayan, piyasada nadir ve yüksek ücretlerle satılan responsive temalara MyBB için ulaşabilmek ve daha uygun fiyatlara satın alabilmek mümkün. SMF için böyle tema çalışmaları var mı bilmiyorum ama optimize edilmiş, responsive tasarım ile mobil uyumlu hale getirilmiş bir MyBB ile de başarı yakalanabilir.

Hatta aklıma ne geldi, @Bahtiyar kanka senin backup duruyordu. Lisansı başka yerde kullanacağımız için müsait zamanda o yedeği vBulletin'den MyBB'e geçirerek yayına açıp deneyebiliriz.

Ama konuda da belirttiğim gibi @KeReM, gerçekten sitenin iç SEO'sunu çok beğendim. vBulletin ve XenForo tabanlı sitelerle kıyaslanamaz demene rağmen, domain yeni olmasına rağmen, backlink çalışması yapmamış olmana rağmen bazı sıralamalarda o güçlü altyapılı siteleri arkada bırakmışsın. Bu da Google'ın kalite yönergelerini yerine getiren kodlama yapısının tasdik edilmesi demek. Tebrik ederim.

Kanka benim ugrasacak vaktim yok. O yuzden acmaya gerek yok. Ha sistemi denemek icin olabilir o dedigin. Ama ciddi bir hedef ile acmam geri acikcasi. Ha ama gercekten MyBB bana cok sempatik gelen bir sistem. Belki bir gun..