Eylül Açık Profil bilgileri Eylül nickli üyeye özel mesaj gönderin Eylül nickli üyeye ait bütün mesajları arattır Albay Üyelik tarihi: 12 November 2018 Mesajlar: 2.306 Konular: 3 Cinsiyet:Bayan Seslenenler: 182 Mesaj(lar) Etiketleyenler: 24 Konu(lar) Alınan Beğeni: 0 Verilen Beğeni: 0 İlişki Durumu: Yok Burç: Koc Takım: Galatasaray Rep Gücü: 23 Cevap: Eylül'üm Nice Yıllara Kelebeğim 08 April 2021 # 1 LiyA Nickli Üyeden Alıntı @Eylül Kardeşlik son bulmayan arkadaşlıktan doğar. Bugün hep gülümse mutluluğun kadar. Seninle, kimi zaman güldük, kimi zaman hüzünlendik ama hiç kopmadık. Her anımızda yan yanaydık, inşaallah her zamanda yan yana olacağız. Bugün 1 kelebek kozasından çıkmış. Canım benim iyi ki doğdun, nice yıllara kelebeğim. Sevdiklerinle birlikte geçireceğin hayırlı, sağlıklı, mutlu, uzun ömürler dilerim. Yeni yaşın sana huzur ve mutluluk getirsin. Sağlığa, huzura, mutluluğa dilek tut kelebeğim. Bu da hediyen Çilek kalplim Teşekkür ederim meleğim güzel düşüncelerin dileklerin için her zaman yanyanayız inşAllah doğum gününde dilek hakkını bana vermiştin bende sana veriyorum Rabbim yüzünden gülümsemeni eksik etmesin canım benim Hediyen için teşekkür ederim gel beraber yiyelim :* Sitare Nickli Üyeden Alıntı Nice güzel yaşlara. Teşekkür ederim Bahtiyar Nickli Üyeden Alıntı Dogum gununuz kutlu olsun. Nice senelere. Teşekkür ederim sağolun.. İlkiz Nickli Üyeden Alıntı Hayatının geri kalanı yüreğinin güzelliği gibi sevgi dolu geçsin. Hep mutlu olman dileğiyle… Doğum günün kutlu olsun! Sevgili @Eylül... Teşekkür ederim canım ares29 Nickli Üyeden Alıntı Nice mutlu senelere. SM-A505F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Teşekkür ederim Neptün Nickli Üyeden Alıntı Mutlu sağlıklı yıllar Teşekkür ederim.. sihirbaz Nickli Üyeden Alıntı Doğum günün kutlu olsun Teşekkür ederim.. Kahve Nickli Üyeden Alıntı Mutlu yıllar dilerim. Teşekkür ederim.. Zeze Nickli Üyeden Alıntı Sevdiklerinle birlikte, sağlıklı, mutlu, huzurlu nice yaşlar diliyorum. Yolların hep güzel insanlarla kesişsin. Umudun, huzurun hiç bitmesin adaşım. Doğum günün kutlu olsun Amin adaşım inşAllah teşekkürler BegonviL Nickli Üyeden Alıntı Doğum günün kutlu olsun, nice mutlu senelere... Teşekkür ederim.. Farkedmez Nickli Üyeden Alıntı Mutlu sağlıklı yıllar Teşekkür ederim.. Cevap Yaz