Regex Nickli Üyeden Alıntı
Tebrik ederim.

1) ForumDenizi ile nasıl tanıştın? Nereden buldun?
2) Farklı forumlarda da bir geçmişin var gözlemlediğim kadarıyla. Forumların genel durumu hakkında neler düşünüyorsun?
3) ForumDenizi hakkındaki düşüncelerini bizimle paylaşır mısın?

Kolay gelsin @Pia.
Merhaba

1 - Google da doğru düzgün paylaşım yapabileceğim Bi forum arıyordum aslında.. Hatta Bi kaçına daha üye oldum fakat 'Forumdenizi' çok fazla aktif ' Kadın' üye ye sahip olduğu için burada karar kıldım açıkçası..

Çünkü kadınların aktif olduğu heryerde adalet, huzur ve nezaket vardır..

2 - Evet var.. Forumlarla sosyal hesaplarımı kapattığım ve ruhsal buhranlar yaşadığım Bi süreçte tanıştım.. Sosyal medya gibi dejenere olmamış olması ve insanların günlük hayatlarının içerisinde sosyal statüsü, görüntüsü ve yapmacık hayatlarını paylaşıp sahte iltifatlarla pekte ikiyüzlü olamadıkları Bi yer olarak görüyorum..
1-2 postta değilse bile 3 üncü postta nasıl Bi mizacı olduğunu anlıyormuşsun gibime geliyor.. Sıcak samimi buluyorum..

3 - Forumdenizi, huzurlu ve insanların birbirlerine laf sokmadıkları Bi yer olarak görüyorum.. Ve yine söylemeden edemeyeceğim, bu kadar kadın aktif üyesi olan başka Bi forum görmedim.. Ergen trafiği olmaması ve aşırı dindar veya aşırı siyasi muhabbetlerin dönmemesi burayı ayrıcalıklı kılıyor gibi..
Bi de burası Bi bebek.. Sağlıklı insanlarla ve güzel muhabbetlerle büyür inşallah

Bu kadar.. Teşekkür ederim