Neptün Nickli Üyeden Alıntı
Ben de soru sorsam mı
Çalışıyor musun, çalışıyorsan hangi meslek /işte
Günümüz dünyasında insanlara bakış açın nedir
Forumlar artık bitiyor mu ya da bitti mi
Merhaba neptün sor tabii

- Şuan çalışmıyorum.. Ama öğrenciliğimden bu yana ticaretle ilgilendim bu işler okul bitincede devam etti.. (Bitirdiğim bölümle hiç Bi alakası yoktu..)
Gerçek mesleğim 'moda tasarım - iç mimarlık(master)' Ama bu alanlarda malesef hiç çalışamadım diploma olarak kalakaldılar.. İlerde Bi gün bu alanlar değer görür veya sermayem olursa kendim bu alanlarda, Bi Atölye açmayı düşünüyorum..

Şuan aöf 'sosyoloji' okuyorum.. Eğer mezun olursam ' Aile danışmanlığı' eğitimide alıp bu alanda Bi müddet çalışacağım..

- Çağ değişimi yaşadığımızı düşünüyorum.. İnsanların çoğu artık bedensel değil ' psikolojik' olarak hasta.. En sağlam dediğin kişinin bile illa ki Bi sıkıntısı var.. Çocuklardan tut, yaşlılara kadar hiç Bi insan huzurlu değil..
Bu konu çok derin
Yeni çağın en büyük özelliklerinden birisi olan 'Sezgisel duyu' ların gelişmesiyle ve bunu nasıl kullanabilecekleri konusunda Bi fikirleri olmadığı içinde dengeyi sağlamakta sıkıntı yaşıyorlar.. Çünkü akıllandıkça, bildikçe, öğrendikçe mutsuzlaşmaya ve problemler yaşamaya başladılar..
Boşuna dememişler ' Cahillik mutluluktur' diye..
Dedim ya çok derin Bi konuya değinmişsin.. Sayfalar yazılır buna

- Bu konu hakkında pek Bi bilgim yok açıkçası.. Ama bitmemesini umut ediyorum.. Eskiden Google da bişeyler aratırken hep forumlarda ki bilgiler çıkardı.. Şuan öyle değil gibi.. Bitmemesini umut ediyorum ve elimden geldiğince bu kültürü yaşatmak için katkıda bulunmaya çalışıyorum