Zeze Nickli Üyeden Alıntı
Değerli Pia'cım
Sana sorularımla geldim Daha bunlardan bolca sorabilirim ama şimdilik bunları soruyorum
Kolay gelsin

En sevdiğin tatlı nedir?
En sevdiğin hayvan hangisi?
En sevdiğin film?
Günlük hayatında en çok ne yapmak seni mutlu eder?

Forumda en çok ne yapmaktan keyif alırsın?
En sevdiğin forum oyunu?
Forumda en sevdiğin bölüm?

Olmazsa olmazların nelerdir?
Hayatta ki kırmızı çizgin nedir?
Sana yapılmasından hoşlanmadığın davranışlar nelerdir?
Merhaba Zezecim Hoşgeldin

- Bütün sütlü tatlıları severim, aslında şerbetli tatlıları da çok severim yani aslında tatlıları genel olarak severim ve hayır demem

- Tüm kedigiller, kuğular..

- Çok fazla var ama ' Yüzüklerin efendisi' ve 'Açlık oyunları' favorilerim arasında, tekrar tekrar izleyebiliyorum..

- Evin içinde ve evin dışında olarak 2 ye ayrılıyor..
Evde; Bulaşığı elde yıkamayı ( terapi gibi geliyor) , tatlı yapmayı ve yemek yapmayı çok severim.. Tüm bunları yaparken film veya dizi izlemekten çok keyif alırım..
Dışarıda; Hiç bişey almasam bile mağaza gezmeyi, sahilde yürüyüş yapmayı ve arkadaşlarımla toplanıp kahve içmeyi severim..

- Forumu yazmaktan çok okuyorum ben herhalde.. Başka insanların paylaşımlarını görüp okumak hoşuma gidiyor..

- Çağrışım ve kelime oyunlarını seviyorum..

- Bütün bölümler ayrı ayrı güzel bunu çok düşünmedim.. Dikkatimi çeken her bölüme yorum yaparım çünkü..

- Bakım malzemelerim olmazsa olmazlarımdır..

- Kırmızı çizgim saygısızlık.. Saygısızlığa tahammül etmem bu kimden geliyor olursa olsun..
Bunun dışında ki diğer kırmızı çizgilerimi esnettim daha doğrusu esnemek zorunda kaldım.. Ben esnetmesem de hayat kafama vura vura esnetti diyeyim

- Yukarı yazdıklarımla aynı ama bunun üzerine ' haksızlığı' da ekleyebilirim..

Teşekkür ederim