rainbow6 Nickli Üyeden Alıntı
ahah. Emin misin
. Resmi olarak düşmez ama kağıt üzerinde düşmesi 40 güne bakar
. Aha dedi dersin !! :/

Durumun ne kadar korkunç olduğunu, bugünkü malum kişiden anlayabilirsin/anlayabiliriz. Elinde kılıçla gavurun rörörö deiyp, cehape dediğine göre, durumlar korkunç olsa gerek.
++
Tam kapanma konusuna katılıyorum bu arada. Ama para yok. KÇÖ bile bitmiş. Fabrika ne varsa, 1 ay kapatmaya gitmeleri lazım. Ama anca patates soğan dağıtacağız diyorlar
.
Senin çevrende de vardır. Benim restorandaki eski arkadaşlar isyanda. Şu andan itibaren aldıkları paranın yarısını alacaklar KÇÖ bitti diye.
Evet Kçö hususu iyiydi,bazı restorantçı arkadaşlar gelmesek Kçö alsak daha iyi diyordu.Çünkü bazılarında işler çok düşüktü,boşa masraf yapıyoruz diyorlardı.
Püi süreci başladı şuan.Günlük 43 TL.İşveren çalışılmayan günler için Püi başvurusu yapacaktır personellere.
Virüs sürecinin daha da ağır yaralar açmaması için dişimizi sıkıp ortalama 1 ay tam kapanma olmalı diyorum.1 aylık süre,eğer sonrasında tedbirler sıkı tutulursa işe yarar.
Ama söylediğimiz gibi,turizm süreci başlayacak (:
- “Vatan savunmasında gereğinden fazla merhamet, vatana ihanettir . . .”
Mustafa Kemal Atatürk
To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.