rainbow6 Nickli Üyeden Alıntı

Olayın özü burada; Koronavirüs zirvesinde Erdoğan’dan patron temsilcisine: Neşen yerinde!

AVM patronu bu adamın neşesi yerinde olsun diye AVM'lerin kılına bile dokunmuyorlar . Hep diyorum, AKP sermaye partisi, halk sadece oy için bir araç !! .

Esnafa da acımıyorum artık. Böyle susarsan, beterini de yaşarsın. Yıllarca rantları iyiyken AKP dediler, şimdi de isyandalar ama seslerini çıkarmıyorlar. O yüzden beter olsunlar. Zira gezi zamanı gencecik çocukları sokak aralarında döverken iyiydi. Allah büyük işte. (iyi niyetli olanlarda var. istisnalar kaideyi bozmaz ama. şu tabloda hala bunlara -malum zihniyeti - selam veren herkes suçludur, net)

++

Ee, sizin düzen nasıl olacak. 19'da yasak varsa (gibi tarihin en saçma yasağı. resmen ramazanı fırsat bilip, oruç tutmayanlara zulüm bu. bilinçaltında bu yoksa bende bir şey bilmiyorum) 18'de paydos olmalı. Bu da vardiyaları 10-18 yapar. Yani bu da demek oluyor ki, personelin bir kısmı vardiya alamayacak. KÇÖ de kalktı zaten. Vallahi şaka gibi.
Bu avm sevdasını anlamak mümkün değil.15 temmuz darbesinde ( ismi lazım değil ) insanların kanları,kurşunlar,patlayan araçlar yolda dururken,tam önündeki avm,sabah personeli çağırıp açılış yaptılar!Benim bulunduğum yerde en ağır şekilde olay vuku bulduğu için gitmekte zorlandım,sonra kimsenin ulaşamadığını görünce( metro kullananlar hariç ) AÇIP tekrar kapattılar.
Bu gözler bunları gördü.

Olacak olan şu,yarın yazı gelir avmlerden,10-18 saatleri arası denir.19:00 yasağına kadar hatta yasağı biraz geçerken ancak eve varabiliyorsun.Hafta sonu zaten yasak,robot gibi hayatını devam ettirmen istenir yani.

10-18 çalışarak da haftalık yasal süreyi tamamlayamıyorsun,ortalama haftalık 10 saat eksiğin olacak.Onu da umarım idari izin sayıp insanların maaşından kesmezler.Aksi halde o fark PÜİ olarak yansıtılabilir.