rainbow6 Açık Profil bilgileri rainbow6 nickli üyeye özel mesaj gönderin rainbow6 nickli üyeye ait bütün mesajları arattır Binbaşı Üyelik tarihi: 19 August 2019 Nereden: Andromeda Mesajlar: 3.061 Konular: 663 Cinsiyet:Bay Seslenenler: 188 Mesaj(lar) Etiketleyenler: 63 Konu(lar) Alınan Beğeni: 1273 Verilen Beğeni: 867 Nereden: Andromeda İlişki Durumu: Yok Burç: Boga Takım: Fenerbahce Rep Gücü: 50 Cevap: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan açıkladı! Kısmi kapanma uygulaması 13 April 2021 # 1 Jön TüRk Nickli Üyeden Alıntı Bu avm sevdasını anlamak mümkün değil.15 temmuz darbesinde ( ismi lazım değil ) insanların kanları,kurşunlar,patlayan araçlar yolda dururken,tam önündeki avm,sabah personeli çağırıp açılış yaptılar!Benim bulunduğum yerde en ağır şekilde olay vuku bulduğu için gitmekte zorlandım,sonra kimsenin ulaşamadığını görünce( metro kullananlar hariç ) AÇIP tekrar kapattılar. Bu gözler bunları gördü. Olacak olan şu,yarın yazı gelir avmlerden,10-18 saatleri arası denir.19:00 yasağına kadar hatta yasağı biraz geçerken ancak eve varabiliyorsun.Hafta sonu zaten yasak,robot gibi hayatını devam ettirmen istenir yani. 10-18 çalışarak da haftalık yasal süreyi tamamlayamıyorsun,ortalama haftalık 10 saat eksiğin olacak.Onu da umarım idari izin sayıp insanların maaşından kesmezler.Aksi halde o fark PÜİ olarak yansıtılabilir. AVM'nin çıkış noktası Amerika, işin özü kapitalizm ama onlar bile bu kadar AVM'ye sahip değiller. Hatta 1,2 katlı AVM'leri var, fazlası yok. Bizde ise tüm deprem toplanma alanları, yer gök AVM. Yanılmıyorsam, bu durumu gören ABD'li bi yetkili dumur olmuş, ne çok AVM var vs. diye . (arap ülkelerinde olmasını anlarım. 50 derece. sıcaktan insanlar kaçsın diye yapılır ama şu cennet ülkede. neyse şimdi !! . ) Valla bende yöneticilik yaptığım için düşünüyorum da işin zor. Şimdi sizin şirkette yazı gönderir şöyle böyle diye. Yani 8 saat, tek vardiya olacağı için aynı vardiyada fazladan personel tutmak istemeyebilirler. Gerçi -sözde- 15 gün deniyor ama bakalım ne olacak. (haftada 5 gün mü gidiyorsunuz işe. maaşlar hala tam mı yatıyor). 19 olayı acayip saçma. İstanbul ve Ankara da trafik ve toplu taşımada kaos olacak. (1 aya uzar deniyor ama AKP bu. Tepkiye göre hareket eder yine. ) Ki, dün genelge yayınlandı. 18:30 gibi pide kuyruğuna girin, 1 saat önceden kuyruk bitsin gibi bir şey diyorlardı. Bugünde 19 da yasak var diyorlar. Güler misin, ağlar mısın. ++ 15 Temmuz'da o gün izinli idim şansa, Personeller beni arıyordu. Dedim gelmeyin, manyak mısınız. Bizim üst yönetim gitsinler demişti. Ben çağırmadım kimseyi, eleman gelmeyince de açamadılar . Şimdi çıkıp işçi hakkı desek komünist damgası yeriz. Zaten boşuna mı yıllarca sol/komünizmin başı ezildi :/. "Ne zaman ki en sevdikleriniz yanıltır sizi, ne zaman ki birer birer düşürür herkes maskesini , ne zaman ki yalnızlıktaki o muhteşem gücü keşfedersiniz ,işte o zaman başlarsınız gerçekten yaşamaya." charles bukowski Cevap Yaz