Zeze Açık Profil bilgileri Zeze nickli üyeye ait bütün mesajları arattır Yarbay Üyelik tarihi: 29 January 2020 Mesajlar: 21.125 Konular: 7356 Cinsiyet:Bayan Seslenenler: 627 Mesaj(lar) Etiketleyenler: 37 Konu(lar) Alınan Beğeni: 5 Verilen Beğeni: 0 İlişki Durumu: ∞ Burç: Balik Takım: Galatasaray Rep Gücü: 70 Excelde Üst ve Alt Sayı (Harf) Nasıl Eklenir? | Resimli Anlatım 21 April 2021 # 1 Sayı ve formülleri yazarken, çoğu zaman ihtiyaç duyarız alt ve üst sayılara. Kopyala yapıştır yöntemini kullanırız çoğu zaman. Peki Excel de işimiz varsa; alt ve üst sayı simgelerini excel de yazma ihtiyacı duyarsak ne yapacağız? Aslında bir çoğumuzun bildiği kolay yöntemleri var. Sadece sık kullanmadığımız için göz aşinalığı olmadığından yerini bulamayabiliriz. Excel de alt ve üst sayılar nasıl yazılır? Bu konu da anlatımlı olarak bulabilirsiniz. 1.Adım Alt ve üst simge oluşturmak istediğimiz sayı, harf veya simge artık her neyse; seçili hale getiririz. 2. AdımYol: CTRL+1 tuşlarına aynı anda basarak, Yol: Seçili halde olan yazmış olduğunuz rakam ve simge hangisiyse; üzerindeyken sağ tıklayıp, Hücreleri Biçimlendir yaparak, Yol: Giriş sekmesinin yazı tipi grubunda yazı tipi ayarları iletişim kutusu başlatıcısına tıklayarak, yapabilirsiniz. 3.Adım Karşınıza Hücreleri Biçimlendirme Kutusu gelecektir. Buradan "Alt Simge" veya "Üst Simge" kutucuğunu seçerek, "tamam" diyip işleminizi tamamlayabilirsiniz. Sonuç Artık alt sayım oluşmuş bulunmaktadır. Yüreğinizi güzelleştirin. Çünkü bir ömür sizinle... To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts. Cevap Yaz