Zeze Açık Profil bilgileri Zeze nickli üyeye ait bütün mesajları arattır Yarbay Üyelik tarihi: 29 January 2020 Mesajlar: 21.125 Konular: 7356 Cinsiyet:Bayan Seslenenler: 627 Mesaj(lar) Etiketleyenler: 37 Konu(lar) Alınan Beğeni: 5 Verilen Beğeni: 0 İlişki Durumu: ∞ Burç: Balik Takım: Galatasaray Rep Gücü: 70 Bilgisayarsız, El Yazısıyla Dönem Ödevi Hazırlamak 25 April 2021 # 1 Bilgisayarın ilk evlere girdiği zamanlarda bile, öğretmenler bilgisayar çıktısı değil, ödevleri el yazısıyla yazılmasını isterdi. Zaten bilgisayar ilk çıktığında da kimsenin evinde de pek yoktu. Bizim eve bile ben lisedeyken uğradı. Pilot kalemlerle, çizgisiz beyaz kağıda yamuk yazmamaya çalışır, hata yaptığımızda dakstil ile düzeltirdik. Ama ben dakstil kullanmayı sevmezdim, kusursuz olsun ödevim hoca puan kırar mı korkusuna, sil baştan üşenmeden tekrar yazardım Şimdi olsa yapar mıyım? Yine yaparım galiba Yüreğinizi güzelleştirin. Çünkü bir ömür sizinle... To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts. Cevap Yaz