Charismax Nickli Üyeden Alıntı
bakkallarda satılması mantıklı 4 gün önce ekrem başkana yazdım dedim esenyurtta halk ekmek yok pınar mahallesi nerede meydan nerede dedim.. o konu üzerine denk geldide yorum yapmıştım buraya... mesela burada bir bakkal mahalle arası bakkal halk ekmek satıyormuş onuda dün öğrendim.. ama buda fırıncıların isyanına neden olur gibi.. mesela bir yerde gördüm.. iki tane ekmek dolabı var markette .. birisi İHE diğeri normal fırıncıların... büfe kaldırma olayında pek fikrim yok ama akp ile alakalı yada kişisel bir olay olduğunu sanmıyorum.. çünkü ne bileyim bağcılardan gelme birisiyim iki adım başı her yerde halk ekmek vardı.. ve bunlar büfe değil taşınmaza açılan yerler.. garip geldi açıkcası kaldırılıyor denmesi..
Hocam gündemi takip ediyorsan zaten ilk önce büfelerin artmasına karşı çıktılar. Halk tepki gösterince tamam dediler ama bu seferde büfeleri ya kaldırıyorlar ya da konmasına izin vermiyorlar.

En son yaptıkları epey ses getirdi. Hatta bir çok AKP'li vatandaş bile kazan kaldırmıştı. Bununla ilgili epey video var.

AKP'nin amacı İBB iş yapmasın, Ekrem çok konuşuyor havası yaratmak. Ama nafile. Şu an İstanbul cidden 2 yıldır harika yönetiliyor. Seçim olsa yüzde 58-60 oyu çok rahat alır.

Bakkallarda satılması mantıklı gibi olsa da, eğer AKP bunu istiyorsa, işte ben bu mantığa aykırı gözle bakarım .

(işte burada büfe yok, halk ekmek yok gibi şikayetler üzerine, Ekrem başkan bir çok büfe koymak istedi ama sanırsam yarısını kabul ettiler . Onda da zaten dediğim gibi çamurluk peşindeler. Mesela Halk Büfe gibi bir şey de koyacaktı adam. Halk süt, çiftçiden direk doğal sebze/meyve cart zurt satılacaktı ama AKP yine izin vermedi .)