Charismax Nickli Üyeden Alıntı
Ya güzel anlatıyorsunda hocam istanbulda yeni başlatılan bir proje yok biliyorsun dimi uzun vadeli akp'nin projeleri hep . Ekrem başkan sadece bitiriyor ama durmuş bir projeyi değil zaten var olan projeyi.. bir kaç iş kanatından kadınlarımız diyerekten birşeyler yapıyorda pek medyaya yansımıyor instagram hesabından görüyoruz anca. .. ya şimdi muhalefetlik olacak ama.. mansur yavaş beni şaşırttı Ekremle onu kıyaslayınca mansur yavaş kadar değil.. bu chp belediyeciliği insan seçiyor.. neden dersen . Arka mahalleler varoşlar ve entel zengin takımı ayrımı yapıyor... şimdi akıl var mantık var göz var nizam var... bakırköy atakent beşiktaş taksim vs vs yerlerde yönetimleri harika manyak bir hizmet anlayışı var... yani elit kısım tamam.. yav birde esenyurt beylikdüzü avcılar işte ne bileyim maltepe falan .. burda belediye yok yok abi belediyecilik yok... kapısına git öl seni gören yok yani.. tuhaf
Ekrem vs. Mansur kıyasına katılmıyorum. Mansur köye internet götürür, kyamet kopar. Mansur sosyal yardım yapar, kıyamet kopar. İyi de aynısı Ekrem de yapıyor. Askıda fatura, yardım kolileri vs niceleri. Yüzbinlerce tablet dağıttı, interneti olmayan hanelerin internetini karşıladı vs. .

Saray öyle bir algı yapıyor ki, maalesef muhalifler bile buna esir düşüyor. Ekrem pis ama Mansur şahane diyerek tam da AKP'ye hizmet ediyorlar.

Mesela iski ile yapılan alt yapı çalışmaları. Eskiden tükürsen sel olurdu şimdi yok. Halk süt ve daha niceleri. Bizim burada 1km de bir bisikle var artık. Benim için icraatın kralı budur. Oraya buraya internet, köye wifi bağlamak değildir .

Bir yanda internet dağıtılması icraat sayılırken, diğer yanda 10 metro hattının aynı anda yapılması ve bunun dünyada bir ilk olması icraat kabul edilmiyorsa, ortada bir sorun var demektir.

Ekrem de Mansur da harika işler yapıyor. üstelik onca engele rağmen. Muhalif biri ikisinden birini kötülüyorsa, net AKP'lidir.

Mesela az önce gördüğüm şu paylaşımı yapayım;

En az bu listenin 2 katı kadar da icraatleri engellendi mesela .

Meslea Kurbalığa dere AKP döneminde;
https://mobile.twitter.com/AjansMuhb...78564938653697
Sonrasında .
https://mobile.twitter.com/AjansMuhb...78258121084928

++

AKP'nin de hiç bir projesi yoktu ki. metrolar, e-devlet, avrasya vs. alayı önceki yönetimlerin projeleri idi ama krizler ve tekrar seçilememe yüzüne, iş AKP'ye kaldı. Siyaset böyledir. Kimin başlattığı değil, kimin bitirdiği önemlidir. AYnen AKP'nin 8 metro projesinin üzerine beton döküp, Ekrem bey'in onca engele rağmen kredi bulup başlatması gibi. Ki, bu 8 hat, İstanbul'u epey rahatlatacak hatlar. (insan seçiyor derken, AKP en son "bize az oy veren yere, daha az hizmet vereceğiz demişti ))

son tahlilde şunu diyeyim. tam kapanma kararı sonrası, tüm ulaşım felç oldu. 81 ilin toplu taşıması da, şehirler arası taşıması da. ama akp ve yandaş medya, 2 gündür kudurmuş gibi sadece ibb, chp ve imamoğlu diye haber yapıyor; ibb virüs yayıyor, toplu ulaşım fekalet diye etrafa saldırıyor . sence neden ??. bir düşün .