1 yıl daha bitti ölüme 1 yıl daha yakınlaştık her an olabilecek bir şey için ne kadar çok beklenti içindeyiz aile kariyer aşk arkadaşlık mutluluk nerede? insanda hep bir şeyler eksik kalıyor. ister bunu küçükken yaşasın ister şimdiki halinde bir acı hep oturuyor yüreğimizde bazen düşünüyorum ben ne yaşadım da bu kadar eksik kaldım diye ama hala cevap bulabilmiş değilim. benim yarınlarım vardı kurduğum gerçekleşmesini istediklerim ama hep bir yerde ümitsizlik önüme beliriyor tamam diyorum , bu sefer farklı olacak hiç birisi olmuyor hep bir yerde yanlış karar alıyoruz. özgür olmak istersin ya uçmayı bilmeyen balık olursun yada yüzmeyi bilmeyen kuş karar yanlışsa olduktan sonra dönüş nerede olacak bazı şeyleri çok büyütüyoruz mesela. deneyimlemek istediğim şeyler var ama yasak gitmek istediğim yerler var ama iş hayatı yapmak istediğim hedefler var ama önümde engeller ne zaman bu kadar dar kalıplara büründük anlamıyorum yıl daha geçti ve biz aynı görüşlere devam ediyoruz. hayat zor ama bizler daha zoruz............. Birgül S. 12.01.2020 04:24