Gülümse Açık Profil bilgileri Gülümse nickli üyeye özel mesaj gönderin Gülümse nickli üyeye ait bütün mesajları arattır Üyelik tarihi: 17 June 2020 Mesajlar: 118 Konular: 5 Cinsiyet:Bayan Seslenenler: 6 Mesaj(lar) Etiketleyenler: 0 Konu(lar) Alınan Beğeni: 0 Verilen Beğeni: 0 İlişki Durumu: :D Burç: Terazi Takım: Galatasaray Rep Gücü: 7 süreç/... 06 May 2021 # 1 sesiz iken birini özlemek çok kötü koyuyor ne çok birikirsen o kadar çok kırılıyorsun bazen parça pinçik oluyorsun ruhunu toplamaya kendin bile yetemiyorsun biri olsun istiyorsun sonra ama o biri seni daha çok kırıyor hem de en savunmasız olduğunu bile bile yapıyor bunu istediğim çok şey var ama hiç biri gerçek olmuyor. dileklerim için daha kaç yıldız intihar etmesi lazım aslında çokta bir şey istemiyorum ben istediğim şey aşırı basit ama bana yakışmıyor sanırım ya da bana öyle düşündürmeye çalışıyorlar insanlardan farklıyım bunu biliyorum onlar gibi görünüyorum ama onlar gibi düşünmüyorum benim doğrularım ve yanlış anlarım onlar gibi değil beni kendi içlerine almak için hep değiştirmek istiyorlar ama ben değişmemek için aşırı direnç gösteriyorum biliyorum bir gün biriside beni anlayacak sadece o zamana kadar direnmeye devam etmek zorundayım bunaldıkça zorlandıkça kalemim hep benim yanımda olacak... sen olmasan bile şuanda... ama biliyorum gelecek bir zamanda bizim içinde bir hikaye yazılı. sadece buna inan ve vazgeçme.... To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts. Cevap Yaz