@Melodram'cım doğum günün kutlu olsun. Sevdiklerinle birlikte, sağlıklı, mutlu, koronasız huzurlu nice yaşlar diliyorum. Sana azıcık yapasım da var ama doğum günün niyetine şimdilik trip yapmıyorum Umarım senin için aldığımız bu fişekli pastanın şerefine seni daha sık görebilirim Bizli ForumDenizi'nde yaşlanacağın nice doğum günlerine
ForumDenizi'nde yaşlanmak mı? Buraya geldiğinde zaten Melo yaşlıydı @Zeze, 55 yaşında olduğuna dair çok ciddi asparagas dedikodular dolaşıyordu ortalıkta. Boşuna mı ona "teyze" diye lakap taktık o zamanlar? Heheeeyyy... Bu, gerçek olmasa bile ruhen yaşlandırır insanı be! (Pıçaklamasa bari... ) Neyse hadi hadi, dgko. ^^
Doğum günün kutlu olsun
@Regex şimdi ne desem bilemedim Daha ömrümün baharındayım, ben pıçaklanmak istemiyorum Tanrı seni korusun @Melodram'ın elinden
Sen o 55 yaş muhabbetini bilmiyorsun. Boşver, bilme. Sustum Melo, valla sustum bak. Valla bak. Arkadaşlar gelin de biraz övün, biraz kutlayın falan da şu konu değişsin asdhsjsjs
Benim bile forumda 2.yaş günüm kutlandı, @Melodram 'ın kim bilir kaç yaş günü kutlanmıştır . Nice mutlu yıllara .
Doğum günün kutlu olsun Melo. Nice senelere Inşallah.
Nice güzel yaşlara.
Melocumuzu özledim. Çıkıp gelse o bastonuyla... Doğum günün kutlu olsun bebek :*
Bilinmesi gereken şeyleri insanın kendisinin tatması iyidir. -hermann hesse-