Jön TüRk Nickli Üyeden Alıntı
Noktasına kadar katılıyorum.
İşin diğer bir tarafı da ekonomik.Markete gidin en kaliteli,beğendiğimiz,evimize soktuğumuz markaların %80'i yahudilerin.Adamlar bir çok alanda ciddi pazara sahip.Böylesi ekonomik güce sahip ülkeleri bir avuç da olsa kolay kolay sarsamazsın.

Gelinen noktada islam birliği şarttır,ancak birliğe katılacak ülkelere bakıldığında güvenilir bir birlik oluşacağına inanmıyorum.Emperyalistlerin sömürgesi haline gelmiş bukadar islam ülkesi ile olası bir birlikte eminim yine en çok Türkiye zararlı çıkar (:Hiç değilse dış siyasette doğruları konuşabiliyoruz.

Diğer taraftan bizi İsrail'e de sokmak istiyor olabilirler.Bence bu da bir seçenek.Yunanistan'ı ayrı kışkırtıyorlar o bölgede her daim teyakkuzdayız,akdeniz öyle.En son patlayan ermeni olayları ve yine oradaydık.Suriye,Irak hiç söylemiyorum zaten (: Bir de Libya bonusu (:Bunlara Filistin de eklenirse büyük kıyamet kopar gibime geliyor.

Zaten dünyada ciddi silahlanma var,bilmiyorum gidişat dünya olarak iyi değil.

haklisiniz, her sey o kadar karısık ve güç ki.

mesela bizim soykırımı ilk tanıyan filistin, barış pınarı harekatinda israil ile birlikte ülkemizi kınayan filistin,
karabağda azerbaycanı kınayıp ermenistana destek veren de filistin.

dünya ve özellikle filistin neyin peşinde durumu oldukça karışık ve doğruyu görmek çok güç.
dünyaya bu tür olaylar haber yapılırken, belki de masa altında el sıkışıyorlardır.