Jön TüRk Nickli Üyeden Alıntı
''Bir kere rastlanması bütün kurumu karalamak için gerekçe olamaz'' diyor.Yani bütün kurum sapkın veya tecavüzcü vb. değildir demek istiyor.Bir kereden bir şey olmaz cümlesi duymadım,bu iki cümle arasındaki anlam bence farklı.
Ama kurumun işleri,yaptıkları,hataları vb. detaylı bilmiyorum.Ha böyle olaylar olduysa,bir bakan hem de aile bakanı gerçekleri bilerek üzerini örtüyorsa,kurumu aklamaya çalışıyorsa Allah topunun belasını versin.

Valla hocam üslup olarak iki taraf da birbirine ağzını açamaz.Ülke siyaseti öyle bir noktada ki,taraflarda ne hoşgörü,ne fikir edinme,ne saygı hiçbiri kalmadı.İşin diğer bir garip tarafı da bunlar böyle birbirlerini yiyorlar,meclis yemekhanesi vs'de yan yana gülüp eğleniyorlar.

İftirayı atan ispatla yükümlü,karşı tarafta savunmakla.Açsınlar delilleri görelim.
Üslub olarak muhalefete laf etmek şu süreçte çok yanlış olur kanaatindeyim. Soylunun son tivitlerine bak, dediğimi anlarsın. Daha geçen malum kişi hakaretler savurdu Kılıçdar'a. Bahçeli'den bahsetmiyorum bile. Hangi birini sayayım.

Son 1 seneye şöyle bakıyoruz. Muhalefette üslub olarak sıkıntılı bir iki ifade varken, iktidar tarafından yüzlerce var. Siyaseti bu hale getiren muhalefet değil. Aksine, kendilerine onca nefret ve hakaret kusuluyor ama adamlar yine ılımlı takılıyor. Valla helal olsun demek lazım bence.

++

İddialar için kanıta ihtiyaç var mı sence. Zaten bunlar çoğunun bildiği ama söylemeye korktuğu şeyler . En basiti marina olayı. Ağar ağzından kaçırdı, bugün öyle demek istemedim dedi. Zaten doğru olmasa KILIÇDAR diye etrafa saldırmazlardı . Bu zihniyet ne zaman Kılıçdar, Cehape diyorsa, bil ki zor durumdadır, suçluluk psikolojisi içindedir .

Onla ilgili karikatür vardı ama karikatürler skıntı. Karikatürde çocuk yataktan çıkmıyor ve "ey cehape" diyor. Annesi de "altına mı sıçtın yine" diyor . Müthiş bi durum tespiti .