Ziyaretçi Mesajlar: n/a Konular: 36 Seslenenler: Mesaj(lar) Etiketleyenler: Konu(lar) Alınan Beğeni: Verilen Beğeni: Cevap: Doğum günün kutlu olsun RENKSİZ 13 Mayıs 2021 # 11 Jön TüRk Nickli Üyeden Alıntı Mayıs ayı geldi,seri başladı (: Yakışıklı kardeşim doğum gününü kutluyor ailen başta olmak üzere tüm sevdiklerinle nice seneler diliyorum. İyi ki doğdun. Mayıs ayı favori ayımız Eyvallah kardeşim, var ol sihirbaz Nickli Üyeden Alıntı Renksiz doğum günün kutlu olsun Teşekkür ederim Regex Nickli Üyeden Alıntı Karşim beni ritüellerle uğraştırma. Pastanı kes, benim dilimimi ver. Sonrasıyla ilgilenmiyorum. Neyse; @Beatrice varken bu konuyu trolleme görevini üstlenmeyeceğim. ^^ --- Doğum günün kutlu olsun Onur'um. Bizle ve diğer sevdiklerinle birlikte sana nice sağlıklı, mutlu yaşlar ve upuzun bir yaşam diliyorum. Teşekkür ettim yavrum, kestim bile Neptün Nickli Üyeden Alıntı Sağlıklı ve mutlu yıllar diliyorum renkli @Renksiz Teşekkür ederim Sitare Nickli Üyeden Alıntı Nice güzel yaşlara. Teşekkür ederim Bahtiyar Nickli Üyeden Alıntı Doğum günün kutlu olsun reis. Nice senelere. Teşekkür ederim Gold Roger Nickli Üyeden Alıntı Mutlu sağlıklı nice yıllar dilerim @Renksiz Teşekkür ederim Zeze Nickli Üyeden Alıntı @Renksiz doğum günün kutlu olsun, nice yaşlar Teşekkür ederim rainbow6 Nickli Üyeden Alıntı Nice mutlu ve renkli yıllara . ++ o değil de nisan, mayıs ayı hasat ayı gibi valla . doğan doğana. Bizim forumun farkı o da Teşekkür ettim Kardelen Nickli Üyeden Alıntı Nice saglikli başarılı güzel yıllar.. Herşey gönlünüzce olsun. Teşekkür ederim