Videolarını izlemedim, zaten hiç takip etmeyeceğim türden insanlar.
Ama ismini çok duyardık, lise dönemimde, Sedat Peker gibi olma çabası içinde olan arkadaşlar vardı. Sorsan kendilerine ağır abi, delikanlı havalarında idiler ama astığım astık kestiğim kestik tabir edilen cinsten davranışları vardı hepsinin.
Özellikle okula belli bir bölgeden gelen kişilerin, o bölgede ki şartlar mı, oranın kültürümü bilmiyorum, o kişilerin dilinde hep Sedat Peker'i duyardık. Tanıdıklarını bile söylerlerdi. Çok yardımının dokunduğunu vs. falan.
Gerçekten öyle miydi, yalan mıydı bilmiyorum ama bahsettiğim o bölgeden gelenler yüzünden okulun önünde polis eksik olmaz, kavga eksik olmazdı.
Hatta hep o bölgede de, kavga, hırsızlık olayları çok olur, toma eksik olmazdı oranın sokaklarından.
Lisedeyken bahseden kişilerinde, aslında doğruyu söylediklerini düşünüyorum.
Birilerinin kuyruğuna basarken, küçüğünden büyüğüne bazılarına da menfaatleri dokunuyor böyle insanların. Bir nevi arkasından çevre diyebileceği, kendisine abi diyeceği insanları yetiştiriyor.
Yüreğinizi güzelleştirin. Çünkü bir ömür sizinle...
To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.