Bahtiyar Nickli Üyeden Alıntı
Sempatim falan yok. Ne yapmistir ne etmistir onunla da ilgilenmiyorum. Ama konusurken bir dogallik var. Hani ezbere konusmuyor onu gormemek icin kor olmak gerekir. Bundan yola cikarak soylediklerine inaniyorum. Daha once de dedim beceriksiz chpnin 19 yilda yapamadigini 15-20 gunde yapti resmen.
Hocam muhalefet konusuna katılmıyorum. Adamlar yıllardır mabadını yırtıyor bunun gibi iddialar için. Peki kaç kişi kaale alıyor ??. MAN ADASI olayı mesela. Bu iddialar kadar korkunç. Belgeleri ile ortaya çıkılmasına rağmen sonuç ??.

CHP çıkıp, Allah bir dese, yarın ateist olacak bir kitle var . CHP öyle bir şeytanlaştırıldı ki, adamlar ne dese önyargı ile bakıyorlar. Gerçi bunda ulusalcıların da etkisi yok değil hani.

Şu iddiaları CHP ortaya atsa idi yine kimse sallamayacaktı .

Peki Peker niye böyle etki yaptı ??. Çünkü bu adama AKP ve MHP tayfası tapıyor. Karadenizliler de ha keza. Yani tayfasının yüzde 90'ı iktidar kanadı.

Dikkat edersen direk kafa göz girmiyor. Milliyetçi söylemler, dini söylemler ile malum kitleyi, et marina eder gibi yumuşatıyor sonra mevzuya giriyor hahaha.

Böyle olunca dinleyen kitle artıyor, ses getiriyor.

Şu söylemleri Kılıçdar dese idi kimse iplemezdi ama bu adam dedi diye bakkalı işi gücü bırakıp, yutuptan izliyor. Otobüste falan insanlar harıl harıl bunu konuşuyor .

Adamın dedikleri doğru zaten. Bugünkü iddialardan sonra Venezuelle'da ufaklığın fotoğrafları çıktı . Daha neler neler.

Şu olay Susurluktan bile daha derin ama tık yok. Bence bu alayından daha korkunç. Medya ise akşam yine "cehape rörörör, iyi parti rörörö" diye algı yapacak. Şimdi böyle bir ortamda muhalefet ne yapsın .

(yalnız dediğin gibi adamın anlatımı cidden iyi. doğal. belki de bu yüzden aldı başını gitti izlenme sayısı. özellikle fare taklidi yaptığı yerde yıkıldım ahahaha)