Jön TüRk Nickli Üyeden Alıntı
Mumcu bu ülkede yetişmiş en büyük araştırmacı gazeteci,yazardır.Günümüz yandaş soytarıları tırnağı bile olamaz.

Bir kaç kitabını okudum,en önemlisi ise suikastini hızlandıran ''Kürt Dosyası'' adlı kitabıydı.Bu eserin ise ilk bölümünü okuyabildim.Çünkü ikinci bölümünde pkk-mossad-Barzani-Öcalan ve dış destekler,silahlar üzerine ciddi açıklamalar yapacaktı.

Eğer Mumcu suikastinde yerel bir azmettirici aranıyorsa dönemin kontrgerillasında kimler faaldi,dönemin kontrgerilla açıklamalarıyla iktidardan düşüp yükselen siyasi liderleri öncelikle ( Demirel ve Ecevit ) sorgulanmalıydı.

Ayrıca sadece Mehmet Ağar değil Korkut Eken gibi isimler geçiyor,bir araştırın bakalım bu isimleri (:

Sorumluları bulacaklarına dair söz veren Erdal İnönü ve Demirel'in namus sözü de havada kaldı bu arada.
Yahu böylesi bir korkunç yapıda, o siyasiler ne yapsın. Hele İnönü ve Ecevit gibi naif tipler. Demirel zaten nabza göre şerbet tutan, çıkarına göre hareket eden çakal bir siyasetçi idi.

Adamlar kendisine karşı olan, olabilecek herkesi ortadan kaldırmış. Yanılmıyorsam o zaman Ağar vs. hakkında açılan davalar, birden sümen altı edilmiş. Kurcalamayın denmiş. Bugün bir çok belge vardı bunla ilgili.

Mesela şimdi. Hangi muhalif siyasetçi, bunların üzerine gidebilir. Anında fetöcu ilan edilir. Dün ise PKK'lı denirdi .

Yazıcıoğlu arkasında da kim bilir neler çıkacak. En son malum kişi için hayırlı şeyler demiyordu. Çok önemli şeyler açıklayacağım demişti. 3 güne kalmadı adam gitti.

Zaten Çiller, Ağar bunlarla yan yana gelince, işin kokusu çıkmıştı. Neyse detaya girmeyelim .

Ama asıl korkunç olan medyanın sessiz kalması. Savcıların sessiz kaması. Yahu Eski Türkiye denilen yerde medya ortalığı ayağa kaldırırdı, savcılar ortalığı yıkardı. Yazık cidden.

(konudaki bir iddia da binali vs. oğlu ile ilgili idi. binali bugün oğlum maske dağıttı orada demiş. ama o zaman venezuella da 350 vaka varmış. zaten açıklama yaparken ruh hali epey kötü idi. ironik olan attıkları her adım ile kendilerini yalanlıyorlar ya da karşı tarafı haklı çıkarıyorlar.)