Charismax Açık Profil bilgileri Charismax nickli üyeye özel mesaj gönderin Charismax´nin Web Sitesini ziyaret edin Charismax nickli üyeye ait bütün mesajları arattır Deli mi ? Üyelik tarihi: 06 July 2020 Nereden: İstanbul Mesajlar: 504 Konular: 28 Cinsiyet:Bay Seslenenler: 11 Mesaj(lar) Etiketleyenler: 5 Konu(lar) Alınan Beğeni: 110 Verilen Beğeni: 65 Nereden: İstanbul İlişki Durumu: Evli Burç: Balik Takım: Galatasaray Rep Gücü: 7 İnanç özgürlüğünü kısıtlayıcı özgürlük - Hakaret 02 June 2021 # 1 Ben ateisttim Ben deistim Ben müslümanım Ben yahudiyim Ben hristiyanım dedik'ten sonra inançlarını belirttik'ten sonra daha doğrusu... diğer inançlara laf çarptırmayı kendisinde özgürlük olarak görmek' aslında bir hakarettir.. Müslüman ' der'ki : ateist'miş inanmıyor benim gözümde bu kafir' inançlarımda bu böyledir. Ateist der'ki : Ben hiç bir şeye inanmıyorum bana kafir diyor ? hakaret ediyor Müslüman der'ki : Ben demiyorum benim inandığım din falanca inanç sahiplerine bunu diyor... Ateist der'ki : Ben özgürüm inanmıyorum sizde saçma sapan bir olaya inanıyor avunuyorsunuz.. Deist der'ki : Allaha inanıyorum peygamber kuran yok'tur benim için.. Müslüman deist'e der'ki : Peygamberi red' etmek'de kafirlik'tir.. kuran söylüyor ama sen zaten inanmıyorsun.. ben demiyorum.. ------------------------------------------------------- İnançların özgürlüğü hiç bir zaman diğer inançlara bulaşmayı söylemez... misal satanistlik'de bile kurallar vardır.. kendi içlerinde hesaplaşmalar var.. satanist diyorum bakın .. insan eliyle oluşturulmuş bir yapı ' din değil.. ------------- Bir kişinin özgürlüğü diğer bir kişinin özgürlüğünün başladığı yerde biter.. ------------ Ben müslümanım .. rakı içiyorum şarap içiyorum zina yapıyorum... ' misal. bunu gören ateist nasıl müslüman'sın diyor ? diyorum'ki meshep'den gelen müslümanlığım var .. yaptıklarımın cezasını hesabını biliyorum.. hatamıda kabul ediyorum öyle bir müslümanım.. benim tövbelerim var .. Ateist : öyle olmaz diye bir fikir belirtiyor ' ya belirtemezsin bu hayat inanç benim ' senin inandığın inanmadığın şeyler senin.. insani bir olaydır bu.. Fikir ayrılıklarını hakaret olarak savurmak'dan anlamak'dan kaçınılması gerekiyor.. Cevap Yaz