Asrevya Açık Profil bilgileri Asrevya nickli üyeye özel mesaj gönderin Asrevya nickli üyeye ait bütün mesajları arattır Çavlanca B/Akış Üyelik tarihi: 13 July 2018 Mesajlar: 6.474 Konular: 3064 Cinsiyet:Bayan Seslenenler: 260 Mesaj(lar) Etiketleyenler: 45 Konu(lar) Alınan Beğeni: 0 Verilen Beğeni: 0 İlişki Durumu: Yok Burç: Akrep Takım: Besiktas Rep Gücü: 20 Beni Sen Vur Çocuk 28 July 2018 # 1 Eğer kanacaksam, bir çocuğun kara gözleri olsun bu. Beni sen kandır çocuk. Sana güveneyim. Sırtımı döndüğümde, sen çal senin için en değerli olan şeyleri; Şekeri, ekmeği, parayı... Bir yanılgı olacaksa bundan sonra, Bu, senin masum duruşun olsun. Geriye döndüğümde, toparlayıp küçücük avuçlarına Neyim varsa sen al götür. Güvenimi sende yitireyim çocuk, Yüzü kirli bakışların çalsın içimde kalan masum yanları Beni sen vur çocuk Darbelerin içime dokunmaz ne de olsa Neyim varsa al götür Küçücük yüreğini mutlu edecek bir kaç şekerim daha var Fazlasında gözü olmayan minik avuçlarına, Akan burnuna, sevinecek yüreğine selam olsun Beni sen kandır çocuk Beni sen vur vuracaksan bundan sonra Mehmet Deveci To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts. Cevap Yaz