Regex Nickli Üyeden Alıntı
Merhaba @nesimsek üstad, öncelikle gönderiyi teknik bildirimlerin yapıldığı konuya taşıdım. Buradan yanıt vermem daha doğru olacaktır.

ForumDenizi'nde 25 Temmuz 2018 tarihinden beri bu makale sistemini kullanıyoruz.

https://www.forumdenizi.com/forum-du...i-sistemi.html

Genel olarak kategori önerilerine ilişkin genişletme istisnaları dışında beğenildi. Makale yahut şiir fark etmeksizin; özgünlük taşıyan yazıların forum konseptinden daha ayrı bir havada okunabilmesine olanak sağlamak istedik. Bence şiirler de gayet güzel okunabiliyor bu arayüzden. Yine de konuyla ilgili üst yönetimde istişare yapıp, senin bölümünü normal görünüm formatına alabiliriz. Değerlendirdikten sonra dönüş yapacağım. Sonuç itibarıyla; halihazırda yazar rankına sahip tek şairimiz sen olduğuna göre bildirimlerin bizim için değerlidir.

İyi forumlar dilerim.
Teşekkür ederim @Regex kardeşim verdiğiniz incelikle örülü cevabınız için.
Fakat yine de ŞİİR in şiir gibi yazılması gerektiği kanaatimi bildirmek istiyorum.
Şiir demek uyak demek, kafiye demek...
Bunlar ise ilk bakışta görünürse okuyana lezzet verir.
Makale olarak yansıtıldığında, sadece başlıktan yürüyerek şiirin içeriğine (istenirse) ulaşılabiliyor olması, görselliğin yanında lezzetin ve hazzın çoğu zaman ertelenmesine veya okunmamasına sebep teşkil ediyor olabilir.
Yani bana göre şiir, şiir gibi görünmeli önce göze hitap etmeli sonra okudukça yüreğe inmeli...
Bunlar benim şahsi düşüncelerim,
Dikkate almazsanız üzülmem, alırsanız mutlu olurum.
Selam ve sevgilerimle...