Gamer Queen Açık Profil bilgileri Gamer Queen nickli üyeye özel mesaj gönderin Gamer Queen nickli üyeye ait bütün mesajları arattır Üyelik tarihi: 27 November 2017 Mesajlar: 10.321 Konular: 1691 Cinsiyet:Bayan Seslenenler: 709 Mesaj(lar) Etiketleyenler: 80 Konu(lar) Alınan Beğeni: 0 Verilen Beğeni: 0 İlişki Durumu: Yok Burç: Koc Takım: Besiktas Rep Gücü: 25 2018 Yks Tercih kılavuzu ne zaman yayınlanacak-yeni kılavuz ve kontenjan bilgileri 28 July 2018 # 1 Ösym 3 Temmuz'da ön bilgi amaçlı kılavuz yayınlamıştı. Ve şunları belirtmişti, " Yükseköğretim Kurumları Sınavı DUYURU (3 Temmuz 2018) 2018-YKS Yükseköğretim Programları ve Kontenjanları Kılavuzunun Yayımlanması 2018-YKS Yükseköğretim Programları ve Kontenjanları Kılavuzu,*3-10*Temmuz 2018*tarihleri arasında*ÖSYM'nin*http://www.osym.gov.tr*internet adresinden yayımlanacaktır. Kılavuz, adaylara ve diğer ilgililere ön bilgi vermek amacıyla yayımlanmaktadır. Bu nedenle adayların, tercihlerini belirlemeden önce tercih süresi içinde ÖSYM'nin internet adresinden yeniden yayımlanacak 2018-YKS Yükseköğretim Programları ve Kontenjanları Kılavuzunu dikkatle incelemeleri ve ÖSYM’den yapılan duyuruları takip etmeleri gerekmektedir. Adaylara ve kamuoyuna duyurulur. ÖSYM BAŞKANLIĞI" Yeni bir güncelleme olduğu takdirde konu güncellenecektir. Cevap Yaz