Zeze Açık Profil bilgileri Zeze nickli üyeye ait bütün mesajları arattır Yarbay Üyelik tarihi: 29 January 2020 Mesajlar: 21.125 Konular: 7356 Cinsiyet:Bayan Seslenenler: 627 Mesaj(lar) Etiketleyenler: 37 Konu(lar) Alınan Beğeni: 5 Verilen Beğeni: 0 İlişki Durumu: ∞ Burç: Balik Takım: Galatasaray Rep Gücü: 70 WhatsApp, 'Bir Kez Görüntülenebilen Fotoğraf' Özelliğini Kullanıma Sundu 04 August 2021 # 1 WhatsApp, yakın geçmişte test ettiği bir kez görüntülenebilen fotoğraf ve video özelliğini tüm kullanıcıların hizmetine sundu. Kullanıcılar, bu özellik sayesinde karşı tarafın yalnızca bir kez görüntüleyebileceği fotoğraf ya da videolar gönderebilecekler. Ancak bu özellik, ekran görüntüsü almaya karşı bir koruma sağlamıyor. Dünyanın en popüler anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp, yeni bir özelliğini tüm kullanıcılar için kullanıma sunduğunu duyurdu. WhatsApp'ın resmi internet sitesi üzerinden yaptığı açıklamalara göre kullanıcılar artık, yalnızca bir kez görüntülenebilecek fotoğraf ya da videolar gönderebilecekler. WhatsApp'ın bir süre önce beta sürüm kapsamında ortaya çıkan özelliği, yapılan son testlerin ardından kullanılabilir oldu. Kullanıcılar, bu özellik sayesinde bir fotoğraf ya da videonun karşı tarafın galerisine kaydedilmesini engelleyebilecekler. Zira tıpkı Instagram ya da Snapchat gibi uygulamalarda olduğu gibi WhatsApp'ta da yalnızca bir kez görüntülenebilecek fotoğraf ve video gönderimi yapılabilecek. WhatsApp'ın yeni özelliği böyle görünüyor WhatsApp tarafından kullanıma sunulan yeni özellik, güzel gibi görünüyor olsa da büyük risklere gebe. Şöyle ki bu özelliği kullanarak bir fotoğraf ya da video gönderdiğinizde, bu fotoğraf ya da videonun ekran görüntüsünün alınmasını engelleyemiyorsunuz. Bu yüzden özel fotoğraflar gönderiyorsanız, güvenliğinizin risk altında olabileceğini unutmayın. Üstelik, bir sefer görüntülenen bir içeriğin ekran görüntüsü alındığında, herhangi bir bildirim de gönderilmiyor. Özelliğin nasıl kullanılacağına dair bilgi verecek olursak; bir sohbete girdikten sonra tıpkı bugüne kadar yaptığınız gibi bir fotoğraf ya da video gönderme bölümüne girin. Göndereceğiniz içeriği seçtikten sonra mesaj yazabileceğiniz bölümün sağ tarafına eklenmiş olan "1" yazılı yeni bir buton göreceksiniz. Bu butona dokunduğunuz zaman da içeriğin bir kez görüntülenebileceğine dair bir uyarı mesajı alıyorsunuz. Bu uyarıyı onayladıktan sonra da içeriğiniz, karşı tarafın bir kez görüntüleyebileceği şekilde gönderilmiş oluyor. Kaynak: webtekno Yüreğinizi güzelleştirin. Çünkü bir ömür sizinle... To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts. Cevap Yaz