Son soruları vereyim bari morlu bey. Morlu felan ayıp oluo Başınıza gelen ve kötü olduğunu düşündüğünüz bir olayın olumlu sonuçlandığı oldu mu?Evet oldu sevdiğim kız tarafından lisede terkedildiğim zaman dünya üstüme çökmüş gibi hissetmiştim neyseki çok uzun sürmedi iyiki terkedilmişim Şimdiye kadar en çok eğlendiğiniz parti hangisiydi?bulgaristan diskoları Ağlamanıza neden olan son film, kitap ya da şarkı neydi?Muhteşem yüzyıl tarihi çok severim hiç bir bölümünü kaçırmadan izledim ve acı ölümler duygusal bir erkeğim ben Başardığınız en zor şey neydi?Daha bişey başarmadım yolun başındayım Sizi daha güçlü bir insan yapan son deneyiminiz neydi?Bir ASLAN olduğumu hatırlamak siz anladınız onu burç özellikleri Büyürken, başınızı belaya sokan şey neydi?Ergenlik En son ne zaman harika bir yemek yediniz?Her gün yiyiyorum Şimdiye kadar aldığınız/verdiğiniz, en iyi/en kötü hediyeler nelerdi?Hediye işinden pek anlamam Çocukluğunuzla ilgili en çok özlediğiniz şey nedir?Mahallece çıkıp top oynamak ebedi dostluk Sizi heyecanlandıran, hatırladığınız en eski anınız nedir?Öyle bir anım olmadı Kendi paranızla aldığınız ilk şey nedir?İphone 6s En son ne zaman, ne için gerildiniz?Boksa başlarken biraz gerildim tırstım Geçen hafta öğrendiğiniz herhangi bir şey var mı?Var ps ile ilgili geliştirmeye devam Ailenizin size sürekli anlattığı anı/hikaye nedir?Yok mağlesef Yetişkinliğe hangi yaşta adım attığınızı düşünüyorsunuz?18