Zeze Açık Profil bilgileri Zeze nickli üyeye ait bütün mesajları arattır Yarbay Üyelik tarihi: 29 January 2020 Mesajlar: 21.125 Konular: 7356 Cinsiyet:Bayan Seslenenler: 627 Mesaj(lar) Etiketleyenler: 37 Konu(lar) Alınan Beğeni: 5 Verilen Beğeni: 0 İlişki Durumu: ∞ Burç: Balik Takım: Galatasaray Rep Gücü: 70 Çocuk Tekerlemeleri | Tekerleme Sözleri 02 September 2021 # 1 Çocukluğumuzda severek söylediğimiz, büyüsek de dilimize pelesenk olmuş, çocuk tekerlemeleri... KUZU Kuzu kuzu mee, bin tepeme. Haydi gidelim Ayşe teyzeme. ÜŞÜDÜM Üşüdüm üşüdüm, daldan elma düşürdüm, Elmamı yediler ,bana cüce dediler. Cücelikten çıktım, ablama vardım, ablam hasta, çorbası tasta, alçık balçık sen bu oyundan çık. TEK TEK TEKERLEME Tek tek tekerleme, üstü kaymak şekerleme, Dereye düşme çok soğuk, söyle bana çarçabuk. SAKSAĞAN Saksağan sek sek, kuyruğu tümsek. Kuyruğuna binelim bizim köye gidelim. Yüreğinizi güzelleştirin. Çünkü bir ömür sizinle... To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts. Cevap Yaz