Zeze Açık Profil bilgileri Zeze nickli üyeye ait bütün mesajları arattır Yarbay Üyelik tarihi: 29 January 2020 Mesajlar: 21.125 Konular: 7356 Cinsiyet:Bayan Seslenenler: 627 Mesaj(lar) Etiketleyenler: 37 Konu(lar) Alınan Beğeni: 5 Verilen Beğeni: 0 İlişki Durumu: ∞ Burç: Balik Takım: Galatasaray Rep Gücü: 70 Yün Örme Parmak Oyunu - Nasıl Oynanır? 14 September 2021 # 1 Aman ne soğuk ( üşüme, titreme devinimleri yapılır ) Ninem bana yünden giyecekler örecek Çorap örecek ( ayaklar gösterilir ) Eldiven örecek ( eller gösterilir ) Atkı örecek ( boyun gösterilir ) Kazak örecek ( beden gösterilir ) Başlık örecek ( baş gösterilir ) Örmeye başlamış bile Ninem atkımı ( şişle yün örme devinimleri yapılır ) -Oooo… ne kadar da uzun örmüş ( uzun atkı varmış gibi yapılır, boyna sarılır ) -Dur nine bu yünü de ben sarayım ( yün sarma devinimi ) İşte şimdi başlıkta sıra hem de tığla örüyor ( işaret parmaklarıyla tığ örme devinimleri yapılır ) Ne de çabuk örüyor.. bitti bile ( başlık başa giyilir gibi yapılır ) Ben de ninemden çorap örmesini öğreneceğim ( çorap örme devinimleri yapılır ) Ördüm… bitti… oh ne sıcacık ( çorap giyme devinimi yapılır ) Herkesin bir yün giysisi olsa oh ne güzel Kışın giyer, hiç üşümez Yüreğinizi güzelleştirin. Çünkü bir ömür sizinle... To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts. Cevap Yaz