Zeze Açık Profil bilgileri Zeze nickli üyeye ait bütün mesajları arattır Yarbay Üyelik tarihi: 29 January 2020 Mesajlar: 21.125 Konular: 7356 Cinsiyet:Bayan Seslenenler: 627 Mesaj(lar) Etiketleyenler: 37 Konu(lar) Alınan Beğeni: 5 Verilen Beğeni: 0 İlişki Durumu: ∞ Burç: Balik Takım: Galatasaray Rep Gücü: 70 Sağlık Parmak Oyunu - Nasıl Oynanır? 06 October 2021 # 1 Tak tak tak… (Kapı vurma taklidi yapılır.) Kim o? (Soru sorma hareketi yapılır.) Sen kimsin? (Soru sorma hareketi yapılır.) Ben manav amca. Ne getirdin bana? Neler getirmedim ki, (İki el açılarak, hareket ettirilir.) Ispanak, kereviz, enginar Havuç, kayısı, portakal Aaaaa karpuzum da var Daha neler var neler Küpe için kirazlar (İki elle kulak memeleri tutulur.) Çok da güzel elmalar Ama ben hastayım (İki el üst üste konur, yanağa götürülür, baş o yöne eğilir.) İyi beslenirseniz Meyvenizi yerseniz Sebzeyi severseniz Hiç korkmayın çocuklar Hemen iyileşirsiniz. Yüreğinizi güzelleştirin. Çünkü bir ömür sizinle... To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts. Cevap Yaz