Hey gidi ForumDenizi, benimle beraber sen de zamana yenik düştün ve yaşlandın belki. Seni kurarken başka bir platformun teknik yöneticiliğinden ayrılmıştım, kimse beni kovmadı ben kendim ayrılmıştım. İçimde sadece ters gittiğini düşündüğüm bazı şeylerin inadı, başarı hırsı ve projeye başlamamın etkeni bir duygusallık vardı. Zaman ilerledi, dengeler değişti, içimdeki kin ve hırs zamana yenik düştü ama ForumDenizi başardı. Derken benim iş güç, hayati önceliklerim değişti ve yaşım 30'a dayandı. @
Mango falan da yok zaten buralarda, eski hevesim pek kalmadı. Erkekler kadınlara göre daha geç olgunlaşırmış, belki de buranın ilk demleri olgunluğumun son radesinin temelini attı.
Her şeye rağmen 4 yıl boyunca seni hep koruyup kolladım, en iyi yerlere getirmeyi amaçladım ve başardım ama belki artık ben de yoruldum, eskisi gibi her anımda sen yoktun. Her güzel şey bir gün biter, belki de uzatmaları oynuyordum..
Bu hikâye biraz @
Gold Roger (Narsinha)'ın öyküsüne benzedi; e insan insana benziyorsa, hikâye de hikâyeye benzer.